SPS Wine

SPS Wine

17. apr

Dette indhold er sponsoreret


Vi er mange, der elsker et godt glas vin og i de seneste år er fokusset på oprigtigt god og bæredygtig vin steget markant. Vinkøbere- og drikkere ønsker ikke længere at gå på kompromis med hverken smag, indhold og produktion, hvilket SPS Wine imødekommer med deres sortiment af lækre økologiske eller biodynamiske rød- og hvidvine. De økologiske vine er rig på smag og er lavet på druer, der hverken er blevet dyrket med hjælp fra insektmidler, svampemidler, ukrudtsmidler eller kunstgødning. Desuden indeholder de økologiske vine generelt blot én tredjedel svovl sammenlignet med de konventionelle vine. SPS Wine sælger udelukkende økologiske- og biodynamiske vine. 

Om SPS Wine

SPS Wine agter at være din økologiske vinhandel og en af deres kerneværdier er ‘excellent value for money’. SPS Wine ønsker altså at levere de bedste økologiske eller biodynamiske vine til dig, til en god pris. SPS Wine er klar over, at vinsmag er en individuel ting, og derfor dækker deres brede sortiment både over forskellige typer af rødvine, hvidvine, rosévine og mousserende vine. Det er desuden muligt at finde helt særlige specialvine, der vil gøre sig godt som værtinde- eller værtsgave. Ved hver vin på siden finder en kort og præcis beskrivelse af vinens smagsnuancer og hvilken mad, der passer godt til vinen. Flere af vinene er tilmed anmelderroste, og du kan læse nogle af disse anmeldelser, når du klikker dig ind på de specifikke vine. Den italienske rødvin Paolo Leo Terrano Negroamaro Salento er for eksempelvis blevet anmeldt i Vinavisen, hvor den har fået fem ud af fem stjerner. Gode anmeldelser er naturligvis sekundære sammenlignet med dén smagsoplevelse, der vækker positive følelser hos den individuelle. SPS Wine ønsker at vin altid skal være en oplevelse, så man får lyst til ét glas mere.

Økologisk vin

SPS Wines’ vine er udelukkende økologiske eller biodynamiske. Økologisk producerede vine er fremstillet af vindruer, der kommer fra en økologisk produktion og dyrkning. En sådan produktion og dyrkning er under stram kontrol og bliver certificerede som økologiske, hvis vinen overholder EU’s krav om økologisk vinbrug. I sådan en vinbrug bruges der ikke kemi, og derfor er økologisk vin fri for kemiske sprøjtemidler. I produktionen og dyrkningen af økologisk vin bruges der desuden langt mindre svovl, end det er tilfældet i konventionel vindyrkning. Svovl i vinbrug kendes måske bedre som sulfitter.

Biodynamisk vin

SPS Wine har foruden økologiske vine også et stort udvalg af delikate og biodynamiske vine. Biodynamiske vine er først og fremmest økologiske vine. Det er altså certificerede vine, der overholder EU’s krav om økologisk vinbrug. Biodynamiske vine laves derudover af druer, der er dyrket efter en helt særlig landbrugspraksis. Denne praksis arbejder ud fra naturens kredsløb, og rytmer og energier skal fremme druernes kraft og frugtbarhed. Den biodynamiske landbrugspraksis indebærer også kompostering og en udnyttelse af månens bevægelser. Der bliver altså kælet for disse vine, hvilket kan smages. Foruden den særlige landbrugspraksis er det også krævet af biodynamiske vine, at disse bliver fremstillet med endnu mindre svovl, end de økologiske. Den franske rosévin Domaine LA Goutte Seigneur Rosé er en lækker, delikat og frugtig vin, der med garanti vil glæde de fleste.
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x