Slap af i Italien

Slap af i Italien

24. aug 2018

Italien er uden tvivl et af de mest fantastiske steder i Europa når vi taler feriemål, og danskerne er vilde med det. Landet har ALT lige fra bjergtagende landskaber, kulturoplevelser, fantastisk klima og smukke kvinder. Der er ikke mange der ved det men Italien er rent faktisk verdens 5. største feriedestination med omkring 45 millioner turister om året og tallet er hastigt stigende. Der er mange rigtig gode grunde til at booke en skøn ferie i dette fantastiske land, og ønsker du lidt ekstra luksus er det helt sikkert en af de mange eksklusive ferieboliger Italien byder på du skal bestille.


Danskerne elsker Toscana

Rigtig mange danskere er især faldet for bjergområderne i Toscana, og det er med god grund. Landskabet omkring Toscana er helt fantastisk med bølgende bakker og naturskønne oplevelser så langt øjet rækker, og præcis derfor forbindes området med det ægte Italien. Toscana er ideelt placeret hvis man ønsker en god ferie i Italien da det ligger godt placeret i forhold til rigtig mange ting.  Er du til strandferie eller naturoplevelser finder du begge dele her inden for ganske kort afstand. Vidste du eksempelvis at landet byder på en af verdens største samlinger af kunstskatte og renæssancearkitektur? Er du ikke rigtig kunst og kultur-typen er der selvfølgelig mange andre fantastiske oplevelser du kan nyde godt af.


Unikke vinoplevelser

Italien har, som tidligere nævnt, alt og det er hvad enten du er til flotte gule sandstrande, smuk natur eller pulserende storbyliv. Man kan vel næppe heller nævne Italien uden at komme lidt ind på de mange fantastiske vine landet byder på. Italiensk vin er topklasse, hvilket de fleste allerede ved, men hvad mange IKKE ved er at de kan få helt unikke og meget specielle vinoplevelser lokalt. Mange vine fra eksempelvis Toscanaområdet kan KUN opleves lige der da de ikke eksporteres og fordi der bliver produceret forholdsvis få flasker årligt. På den måde bliver det hele meget mere autentisk og det er en af den slags oplevelser du kun kan få når du besøger landet


Storbyferie i Italien

Er du mere til storbyferie finder du selvfølgelig også det i Italien. Landet har som alle andre lande en del storbyer og byerne her har ofte en helt speciel tiltrækningskraft på langt de fleste mennesker. I storbyerne finder du alt hvad hjertet kan begære og lidt mere til. Du kan eksempelvis opleve fest og farver, designertøj i stor stil eller topfodbold i Milano. Eller hvad med at opleve fantastisk arkitektur og kulinariske madoplevelser i Firenze? Lige meget hvad du er til findes det i byerne og så har vi ikke engang nævnt det italienske køkken endnu. Maden i Italien er et kapitel for sig selv, og hvis du nogensinde har gæstet landet ved du at tomaterne altid er rødere, sødere, blødere og langt mere smagfulde end noget andet sted i verden. Det samme kan siges om mange andre grøntsager og råvarer der benyttes i det italienske køkken. Køkkenet på disse breddegrader er unikt og hvad enten du besøger en storby eller en af de mange mindre byer skal du ikke snyde dig selv for disse smagsoplevelser


Italien er for alle

Helt kort sagt er Italien for ALLE og netop derfor landet er blevet et af danskernes absolut foretrukne feriemål. Skal du også til Italien på din næste ferie kan du fx kigge forbi www.you-go.dk som har vi mange års erfaring med at sende rejselystne danskere afsted og vi hjælper samtidig med at finde den perfekte feriebolig der passer lige netop til dig.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce