Skab hygge i dit hjem med en lyskæde

Skab hygge i dit hjem med en lyskæde

19. aug 2018

Ønsker du at skabe den bedst muligt stemning i dit hjem (hvad end det er indendørs eller udendørs), så er en lyskæde en sikker vinder. Selvom du sikkert udelukkende kæder en lyskæde sammen med jul, så kan lyskæder faktisk være yderst nyttige i mange andre sammenhænge.


Der findes både lyskæder til indendørs og udendørs brug

Udover at der findes et hav af forhandlere, der ønsker at blive din foretrukne, når du skal beslutte dig for, hvor din kæde med lys skal handles henne, så findes der også kæder til udendørs og til udendørs brug. Derfor er det i første omgang vigtigt, at du finder ud af, hvor du helt præcis vil bruge din nyindkøbte lyskæde henne - der er nemlig lidt forskel både på prisen samt måden hvorpå lyskæden er blevet produceret.

Skal du bruge ekstra lys udendørs (det kunne eksempelvis være ved din grill eller på din altan), så bør du naturligvis kigge efter de modeller, der netop er blevet produceret til udendørs brug. Du bør dog være opmærksom på, hvilken energikilde der tilfører pærene strøm - er det batteri eller er det en stikkontakt? Dette er ganske væsentligt, eftersom hvis der er tale om sidstnævnte strømkilde, så bliver du selvsagt nødt til at installere den et sted, hvor du kan få stikket i en kontakt.

Er det derimod indendørs, så er det lidt lettere at gå til; du skal blot finde ud af, hvor i rummet kæden vil se bedst ud samt hvilken farve, pærerne skal lyse med.


Vær opmærksom på de forskellige farver lys

Lys kommer i alskens farver, og det er derfor vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilken farve der vil gøre det bedst i dit hjem. Et meget hvidt skær kan hurtigt irritere øjnene og få det til at ligne et hospital - et meget orange skær kan skabe en hyggelig atmosfære, men i længden kan den blive irriterende, da du kun har en begrænset sigtbarhed.

Næste gang du befinder dig i et hjem, bør du derfor lægge mærke til, hvilken farve lyset har. På den måde kan du finde inspiration til, hvilken lyskæde du bør vælge.


Køb din lyskæde på nettet

Selvom det kan være fristende at tage ned i det lokale byggemarked, så ér udvalget af lyskæder større online. Her har du også et bedre overblik over, hvilke muligheder du har. Derudover er priserne ofte noget lavere online, end de vil være i det lokale byggemarked. Vær dog opmærksom på, at du finder en god og troværdig hjemmeside at handle fra, så du ikke bliver snydt. Det er en god idé at tjekke TrustPilot og diverse forums ud for at se, hvilke oplevelser andre forbrugere har haft med den pågældende hjemmeside. Derudover kan du også holde øje med, om den givne hjemmeside eksempelvis har fået tildelt E-mærket. Generelt har du som forbruger rigtigt gode forhold i Danmark, når du handler på nettet - det er dog altid en god idé at tage sig sine forholdsregler, før du skal ud og investere i din nye lyskæde.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce