Sådan vælger du det rette webhotel

Sådan vælger du det rette webhotel

28. jun 2018
En hjemmeside er nødvendigt i denne digitale alder, driver du en virksomhed, spiller i en counter strike clan eller måske bare arbejder i fakta? Jamen, så er det helt sikkert at i enten har en hjemmeside eller burde have en hjemmeside og det er her et webhotel kommer ind i billedet.

Step 1: Identificer dine behov
Da jeg startede min første hjemmeside havde jeg brug for en meget simpel side, der kunne fortælle lidt om hvem jeg var og med mine kontakt oplysninger. Derfor kunne jeg nøjes med den billigste løsning, dog gik der ikke længe og jeg fandt ud af at jeg også vilde sælge produkter på min hjemmeside og straks var mit webhotel ikke avanceret nok og jeg måtte derfor skifte, så det er vigtigt at kigge på slut produktet inden du vælger dit webhotel.

Step 2: Forstå forskellen mellem webhoteller
“Shared hosting” er den typiske form for webhoteller, det vil sige at du deler serverkraft med andre, det vil typisk være fint i starten, men hvis du får succes med din hjemmeside og driver meget trafik ind på den, så vil det være en god idé at skifte til “dedicated hosting”, som er din helt egen server og andre bruger ikke dine kræfter.
En dedicated hosting server koster flere penge at leje end en shared hosting server, netop hvorfor det kan betale sig at starte på en shared løsning.
Der findes også andre typer af servere, men det er mere avanceret og det vil jeg ikke komme ind på her. 

Step 3: Find det rigtige webhotel
Nu skulle du gerne have fundet ud af dine behov og muligvis hvilken form for webhotel du er på udkig efter, næste skridt er at vælge det rigtige firma at arbejde sammen med, der findes et hav af forskellige hosting selskaber og det kan være en jungle at finde rundt i derfor vil jeg anbefale at du kigger på findwebhosting.dk - som er et rigtigt godt sted at starte når du skal finde det rigtige webhotel. Du kan se en liste på deres side af anbefalede hosting selskaber, hvilket gør det lidt nemmere for dig at finde rundt i da de allerede har testet deres services.

Når du har fundet det webhotel du mener passer til dine behov, så mangler du bare at oprette dig og få sat gang i dit nye hjemmeside eventyr.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce