Sådan opgraderer du træningsgarderoben til efteråret

Sådan opgraderer du træningsgarderoben til efteråret

23. aug 2018

De fleste af os er tilbage fra sommerferie igen. Det betyder også, at sommeren og det gode vejr er ved at være forbi. Det bliver snart efterår, og dagene bliver kortere og mørkere. Især i Danmark kan overgangen fra sommer til efterår og vinter føles hård. Når det bliver koldere, kan det være svært at holde motivationen i din træning. På kolde, grå og regnfulde dage kan det være svært at komme afsted.

De dårlige undskyldninger bliver pludselig flere og flere. Men det er netop nu, at du skal holde ved, hvis du vil holde formen. Regelmæssig træning er vigtigt for at bevare et godt humør og en god energi i din hverdag. Her får du tre gode råd til at opgradere din træningsgarderobe. Det vil give dig fornyet motivation og lade dig droppe de dårlige undskyldninger.


Træn sammen med nogen

Du kender det sikkert. Det er nemt nok at sige, at du skal træne. Det er langt sværere rent faktisk at få det gjort. Når først du kommer hjem og lægger dig i sofaen, er det svært at komme op igen. Måske det oven i købet regner? For at holde motivationen oppe hele efteråret, kan det være en god idé at træne sammen med nogen. Så er det ikke længere bare dig selv, du skuffer, men også din ven. Det vil få dig til at forpligte dig mere og overholde dine aftaler.


Gør træning til en social aktivitet

Det bedste er at finde en, der er på samme niveau som dig selv. Det kan være en god ven, som du aftaler at cykle en lang tur med i weekenden. Eller en god kammerat, der er klar til at løbe en lille tur efter arbejde. Ved at træne sammen med nogen, vil du også presse dig selv mere. Alternativt kan du prøve at melde dig ind i en sportsklub. Det giver ikke helt det samme nærvær, men træning bliver stadig en social aktivitet. På den måde er det at træne ikke længere bare en sur pligt, men et fællesskab.


Invester i nyt lækkert træningsudstyr

Når vejret bliver koldere, er det tid til at finde de lange bukser og varme trøjer frem. Træner du udenfor, for eksempel løb eller cykling, kan du investere i et par nye lange træningsbukser. Du bør også have en varm, men let træningsjakke. Det danske efterårsvejr er lunefuldt, så forbered dig på det. Som vejret bliver koldere, kan du også overveje at investere i et pandebånd. Nyt lækkert træningsudstyr kan også være en måde at få fornyet motivation på.

Det kan derfor være en god idé at sætte sig nogle overskuelige mål. Det kunne for eksempel være at løbe en længere distance eller at træde flere watt. For at holde styr på dine tider og dine distancer kan du investere i et Fitbit Ur. Du kan få en masse fede remme til dit Fitbit Ur, så det passer perfekt til din træningsgarderobe. Nu kan du gå efteråret velrustet i møde.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce