Sådan kommer du i gang med at investere i kryptovaluta

Sådan kommer du i gang med at investere i kryptovaluta

7. dec 2021

Flere og flere begynder at investere i kryptovaluta og der er ingen tvivl om at vi ikke har set de sidste booms af en bestemt kryptovaluta, som kommer på alles læber indenfor investeringsverdenen.

Årsagen til at kryptovaluta har fået stor interesse iblandt de forskellige investorer kan blandt andet være ’’the fear of missing out’’, som jo betyder at det er investorer der er bange for at gå glip af den næste kryptoraket, som skyder i vejret.

Derfor kan du i denne artikel læse hvordan du køber kryptovaluta og hvorfor flere og flere begynder at interessere sig for investering i kryptovaluta.

Sådan køber du kryptovaluta

Det er efterhånden blevet ganske nemt at købe kryptovaluta, da du efterhånden ikke kan undgå at den handelsplatform som tilbyder aktiehandel, også tilbyder handel med kryptovaluta, hvis du har en af de større handelsplatforme derude, og handler dine aktier derigennem. Derfor kræver det blot at du vælger en handelsplatform som tilbyder handel med både aktier og kryptovaluta, for at komme godt i gang med at købe og investere i den forhåbenlige næste kryptoraket.

Så snart du har fundet en handelsplatform, så kan du komme i gang.

Selve købet af en bestemt kryptovaluta fungerer præcist som hvis du køber aktier, da du køber til en bestemt kurs, og så kan du følge om dine investeringer er steget eller faldet, præcist som hvis det havde været en aktie du havde købt.

Kryptovaluta kurser går op og ned hurtigt

Der er ingen tvivl om at kryptovaluta er spændende for mange investorer, men det er dog vigtigt at huske, at hvis du investere i de forskellige kryptovalutaer, så kan det går stærkt op og stærkt ned igen. Der er nogle investorer der har tjent mange penge på at investere i kryptovaluta, men der er ingen tvivl om at der er mange der også har tabt penge på det. Derfor skal du virkeligt holde øje med hvordan kurserne på kryptovaluta skifer, så du ikke taber hele din investering på meget kort tid.

Du kan anvende ting som ’’stop loss’’ som kan sikre at du automatisk får solgt dine kryptovalutaer hvis de falder til et bestemt niveau.

Hvad kan du bruge kryptovaluta til?

Når du investerer i kryptovaluta, så er det oftest fordi du håber på at de stiger. Men mange kryptovalutaer kan også bruges som betalingsmidler, så du faktisk kan betale for ting med dine kryptovalutaer. Her er især Bitcoin kendt som en af de helt store muligheder, som også var den første kryptovaluta som kom på markedet, som nogle steder kan bruges til at betale med online. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce