Sådan holder du en brag af en fødselsdagsfest

Sådan holder du en brag af en fødselsdagsfest

2. maj 2019

Er der noget, som du ikke kan slippe for, er det, at du hvert år bliver et år ældre. Er du nået til det stadie, hvor det ikke er så sjovt at fylde år længere? Så er det oplagt, at sørger for at det bliver sjovt, og det kan du gøre med en fest.


Pynt op så hele huset stråler af farver

Når du holder fødselsdag, skal du selvfølgelig også pynte op. Der er ikke noget, der skaber en bedre stemning end pynt til fester. Billig Billy har alt hvad du får brug for, når det kommer til festartikler. Du kan være helt sikker på, at du får både glade og festlige gæster, hvis du også gør dit hjem festligt og farverigt. Du kan eventuelt lave et tema til din fest og en dresscode - hvis gæsterne er med på det. Temafester er nemlig altid underholdende, hvis bare alle er med på den.


Lav mad eller bestil det udefra

Er der noget, som du ikke kan undvære til festen, er det mad og drikke. Du ved, at det skal til, men skal du lave det selv, eller skal du bestille det udefra? Du kan vælge at lave noget nemt og billigt mad på egen hånd i form af mexicanske pandekager, pita, pastasalat eller noget helt fjerde. Du kan selvfølgelig også give den fuld gas på smagsløgene og lave en lækker og lidt dyre middag.

Har du ikke tid, eller er du på ingen måde en haj i et køkken, kan det være en fordel for dig at bestille mad udefra. Ofte kan du bestille buffeter, hvilket gør det hele nemt for både dig og dine gæster.


Underhold dig selv som gæsterne

Underholdning er helt essentielt, hvis du gerne vil holde en god og succesfuld fødselsdag. Når det er sagt, behøver du ikke at arrangere det helt store, men du kan selvfølgelig vælge at give den hele armen. Hvis du ikke er så meget for underholdning eller at planlægge det, kan du nøjes med at sørge for, at der er spillekort og andre spil til gæsterne. Du kan være helt sikker på, at dine gæster vil tage disse ting i brug helt uopfordret.

Hvis du godt kan lide at gøre lidt mere ud af underholdningen, kan du lave en quiz. Når det kommer til quizzer, er der et utal af muligheder. Du kan lave en pubquize, hvor alle kæmper mod alle, en quiz hvor der er hold, en Kahoot, tip en 13’er eller noget helt andet. Planlægning af underholdning har ingen grænser - det handler mere om, hvor meget din fantasi rækker til.


Giv dig selv en gave

Kan du mærke, at der lige mangler noget ekstra, for at din dag bliver helt perfekt? Så skal du måske gå ud og købe dig selv en gave. Det kan lyde underligt, men det er en tendens, der bliver mere og mere populær. Det er da heller ikke nogen dum ide, hvis du vælger at gå ud og finde dig selv en gave. Flere studier viser nemlig, at du bliver glad af at shoppe. Den ekstra gave, som du giver dig selv, er altså med til at gøre din fødselsdag ekstra god og dig selv ekstra glad.

Så glem ved andre siger og gå ned og køb den kjole eller den skjorte, som du har sukket efter så længe, bestil en omgang tiltrængt massage, eller køb det lækreste mad du kan komme i tanke om. Det er kun dig, der ved, hvad du trænger allermest til, og derfor er du også den perfekte person til at give dig selv en gave.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x