Sådan får du råd til julegaverne

Sådan får du råd til julegaverne

27. jun
Selvom der er lang tid til, at ord som ‘jul’ og ‘julegaver’ bliver brugt i flæng, er det slet ikke for tidligt at begynde at overveje julegaverne. Det er nemlig ikke billigt at købe julegaver, og derfor er det en fordel at overveje, hvordan du får råd til disse i god tid. I denne artikel kan du finde et par gode ideer til, hvordan du får råd til årets mange julegaver.

Benyt dig af Black Friday
Amerika fejre hvert år den tradition i slutningen af November, der hedder Black Friday. Selvom det er en amerikansk tradition ligesom Valentine, Babyshower og lignende er det, er det lige såvel som disse traditioner kommet til Danmark. I Amerika er der tale om store besparelse. Her i Danmark betyder Black Friday ikke de helt store besparelser, men der er dog penge at spare. Selvom 20 procent ikke er det sammen som 70 procent, betyder det noget i sidste ende for pengepungen. Derfor er det også en god ide at have indsamlet ønskelister allerede på dette tidspunkt af året, så du kan spare lidt penge på julegaverne. 

Spred indkøbene ud i løbet af året
Rigtig mange ender med at købe alle julegaver i december, hvilket hurtigt kan komme til at betyde lange køer, mange mennesker, udsolgte varer og ekstra meget stress. Derfor er det en god ide, hvis du vælger at sprede dine julegaveindkøb ud over hele året eller i hvert fald den sidste halvdel af året. På den måde står du ikke og skal finde 20 forskellige gaver den 20. december. Ved at sprede det ud over året, er der også en god chance for, at du kan købe mange af gaverne på de gode udsalgsdage, der ligger i løbet af året.

Vær ikke bange for hjemmelavede gaver
Mange tror, at gode gaver skal købes. Dette er dog langt fra altid sandt. De fleste vil blive utrolig glade for en hjemmelavet gave, så længe den enten har en særlig betydning for personen, der modtager den, eller at den er funktionel. Du kan blandt andet invitere den pågældende person på picnic et særligt sted, eller du kan hækle et tæppe. Du kan også lave et hjemmelavet kuponhæfte, hvori der står en række oplevelser, som modtageren kan benytte sig af efter ønske. Det kunne blandt andet være, at du tager opvasken, laver aftensmad, giver en is eller noget helt fjerde. Her gælder det bare om at være kreativ.

Spar op i god tid
Sidste råd lyder på, at det er en god ide at spare op til julegaveindkøb. Som sagt kan det være en dyr fornøjelse, og det kan derfor gøre ondt på pengepungen. Derfor er det en fordel at have lagt nogle penge til side i løbet af året, som skal bruges på julegaver. På den måde behøver du heller ikke at ende med at stå i en økonomisk krise i december måned. I stedet kan du tage ud og hygge dig i den danske vinter med julemarkeder, tivoliture og lignende. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Daniella L
Oprettet 20. okt
Søren H
Søren H (Kommerciel blogger)
Oprettet 16. okt
x