Sådan får du gratis hjælp til at sælge din bil

Sådan får du gratis hjælp til at sælge din bil

2. sep 2019
Det kan virke besværligt at skulle sælge sin bil. Der er forskelligt papirarbejde, du skal have styr på, og samtidig kan det være svært at finde ud af, hvordan du sørger for, at det pengebeløb, du får for bilen, overføres sikkert og nemt. Det er der dog endeligt råd for: NEMbilhandel er et online firma, der hjælper dig med alle dele af salgsprocessen. Det er helt gratis, og de sørger for, at både de økonomiske og juridiske dele af salget, går helt smertefrit. I det følgende kan du læse endnu mere om alle fordelene ved at vælge NEMbilhandel, når du skal af med din bil. 

Sørger for, at din slutseddel er korrekt
En af de vigtigste dele af et bilsalg for både køber og sælger, er at slutsedlen er udformet korrekt. Slutsedlen er den skriftlige købekontrakt, der underskrives som afsluting på salget. Det er utrolig vigtigt, at alle de aftaler og vilkår salget foregår under er nedskrevet til punkt og prikke i slutsedlen. Det vil blandt andet sige, at det skal fremgå tydeligt, hvis bilen sælges med fejl eller mangler, som du ikke skal hæfte for. Hvis ikke du er opmærksom på dette, kan du ende med at blive stillet til ansvar for eventuelle problemer med bilen, selvom du mundtligt havde gjort køber opmærksom på dem. Sælger du din bil gennem NEMbilhandel, sørger de for altid for at hjælpe med, at slutsedlen er udformet korrekt, så hverken du eller køber ender med at være i klemme. Dette gør ikke kun, at du kan føle dig mere sikker, men også at køber ofte er villigere til at gå videre med købet, fordi han eller hun ligeledes føler sig tryg.

Giver mulighed for finansiering - med du får det fulde beløb med det samme
Hvis du sælger din bil gennem NEMbilhandel, har potentielle købere mulighed for at finansiere købet, så de ikke skal betale hele beløbet på én gang. Det er dig som sælger, der bestemmer den faste pris, som køber skal afbetale månedligt. Afbetalingen foregår dog ikke direkte til dig, men i stedet til NEMBbilhandels samarbejdspartner Resursbank, hvilket vil sige at køber i realiteten tager et lån hos dem fremfor hos dig. Det betyder også, at du vil få hele beløbet på én gang og ikke skal vente på månedlige afdrag. Der er således ikke nogen risiko for ved, at købet foregår på denne måde. 

Finansieringsmuligheden betyder, at langt flere vil være interesseret i din bil, fordi mange ellers ikke har råd til at betale hele beløbet på en gang. Det er derfor særligt fordelagtigt, hvis du sælger en forholdsvis ny og dyr bil, da det kun er et meget lille antal købere, som vil være i stand til at lægge den fulde pris. Normalt er det aldrig en god idé at indgå en finansieringsaftale mellem to privatpersoner,  når du skal sælge bil. Men ved at foretage bilsalget gennem NEMbilhandel, bliver hele finansieringen overtaget af professionelle, og du er dermed sikret at få hele den aftalte pris. Desuden klares al papirarbejdet naturligvis af NEMbilhandel og Resursbank. 

Gratis hjælp, der skaber tillid til dig som sælger
Hvis du vælger NEMbilhandel bliver salgsprocessen ikke kun nemmere - det gør også, at potentielle købere vil have langt mere tillid til dig som sælger. De vil med NEMbilhandels hjælp kunne tjekke, at du har været ærlig i forhold til bilens kilometertal, restgæld i bilen og lignende. Dette er en fordel for dig, fordi det som regel vil betyde, at langt flere er interesseret i at købe din bil. Generelt er der tale om mange penge, når man køber bil, og derfor kan det ende med at være afgørende for potentielle købere, at processen overtages af professionelle, da det skaber sikkerhed.

Som nævnt tidligere, er alle disse services, som NEMbilhandel tilbyder helt gratis. De tager ingen former for gebyrer eller procenter. Derudover står de i lige så høj grad til rådighed for dig, som de gør for køberen. Du kan således altid være sikker på, at de vil give begge parter den bedste rådgivning og hjælp i hele processen.   

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce