Online ordbøger bliver mere og mere populære

Online ordbøger bliver mere og mere populære

17. aug 2018

Hvor mange har ikke prøvet, at de spontant har brug for at slå et ord eller en oversættelse op? Måske har du brug for en hjælpende hånd med de svære finanstermer, som kun en regnskabsordbog kan hjælpe med?

Online ordbøger er kommet for at blive, og samtidigt bliver de mere og mere populære. Det gælder både i privatlivet, på skolebænken og på arbejdspladsen. Den stigende popularitet skyldes hovedsageligt, at ordbøgerne med sin online tilstedeværelse er tilgængeligt uanset hvor du befinder dig. Det eneste krav er, du har en aktiv internetforbindelse.

Før i tiden krævede adgang til ordbøger, at du slæbte rundt på dem i fysisk form, eller sad på biblioteket. Populært tror de fleste, at ordbøger kun egner sig til sprog, men også regnskabsordbøger har vundet stor popularitet – Og det er med god grund.

I tallenes og regnskabernes verden hersker der nemlig mange tunge termer og ordlyd, der minder om hinanden. Samtidigt er det vigtigt, at regnskabet stemmer overens og det kan blandt andet kræve, at du ved præcist hvad de forskellige termer betyder.


Dette kan en regnskabsordbog hjælpe dig med

Uanset om du er ved at kaste dig ud i at skulle lave dit første regnskab, eller om du er en erfaren revisor, kan der opstå tvivl om de mange fagtermer. Med en regnskabsordbog kan du hurtigt og bekvemt slå det ord op, du leder efter eller som du skal have forklaret. Det er nemlig vigtigt at vide, hvad de forskellige termer, når du laver regnskab, betyder, så du får tjek på tingene fra start.

Du kender sikkert til ord som ’faktura’, ’kreditor’ og ’kørselsfradrag’ men hvad med ’formuefællesskab’, ’omsætningsaktiver’ eller ’kommanditselskab’? En regnskabsordbog fungerer i store træk præcis som en ordbog, du kender fra da du lærte fremmedsprog eller havde brug for alternativer i synonymordbogen.

Du kan søge på de ord, du ønsker forklaret, se stavemetoden samt hvordan de forskellige termer fungerer i en praktisk sammenhæng. Du vil nemlig med garanti støde på ord, du får brug for at få forklaret, når du laver regnskab – Og det er helt normalt.

At have regnskabsordbogen digitalt er smart, da langt de fleste virksomheder alligevel foretager deres regnskaber på internettet. Dermed har du alt lige ved hånden.


Dinero står klar med den komplette regnskabsordbog

Forhåbentligt er du allerede kommet med på moden, og har dine regnskaber placeret online. Hvis ikke, findes der næppe mange undskyldninger for at komme i gang, og regnskabsordbogen online er blot en af de mange fordele. Dinero er et af de programmer, som mange dnske virksomheder foretrækker at bruge.

Det gælder alt fra selvstændige iværksætterselskaber til større virksomheder med et trecifret antal ansatte, der alle indsender bilag og skal have betalt fakturaer. Ligeledes har Dinero også en af de bredeste regnskabsordbøger, du kan finde.

Du kan læse meget mere om Dineros regnskabsordbog på https://dinero.dk/ordbog/ og se, hvilke ord du kan få hjælp til at forklare eller forstå, når du bogfører. Når du klikker på et valgt ord, kommer der ikke grammatiske bøjninger eller tempi, men derimod udførlige forklaringer af grundbegrebet, hvordan termer anvendes og hvad termet reelt set betyder set i mange forskellige, regnskabsrelevante sammenhænge.

Derudover finder du tilmed en mere uddybende forklaring, hvis du har større nysgerrighed på emnet eller blot mangler yderligere forklaring. Dermed er du altså helt dækket ind med regnskabsordbogen. En anden fordel er, at du vil kunne finde de præcise begreber, som selve regnskabsprogrammet hos Dinero ligeledes bruger.

Ordbogen er blevet meget andet end blot et opslagsværk for ord. Derimod er det blevet et stærkt lingvistisk redskab, som du kan drage gavn af i hele regnskabsåret.  



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce