Nyt site vil gøre gymnasiet mere overskuelig

Nyt site vil gøre gymnasiet mere overskuelig

28. jun 2018
Hvis du har gået i gymnasiet, har du helt sikkert stresset over afleveringer og de daglige lektier. I gymnasiet kan de lange afleveringer & de daglige lektier have en stor indflydelse på ens sociale liv. Mange oplever, at de høje krav fra gymnasiet har en negativ indflydelse på at skabe et sammenhængende liv udenfor gymnasiet.

Derfor har 3 nyudklækkede studenter valgt at skabe et site med det formål at skabe et mere overskueligt og mere gnidningsfrit gymnasieliv, hvor der også er plads til ens venner og fritidsaktiviteter. De har skabt hjemmesiden Inspo der er en kæmpe opgavebank med færdiglavet afleveringer og noter fra henholdsvis STX, HTX og HHX.

Hvis man som gymnasieelev sidder og bøvler med en aflevering sen på aften, kan man tage et smut forbi Inspo og finde lige netop den opgave man arbejder med. Du kan downloade hele opgaven og på den måde blive inspireret til, hvordan du bør skrive eller færdiggøre afleveringen, for at opnå en fornuftig karakter. Alle opgaverne på Inspo har karakteren 7, 10 eller 12, hvilket sikrer en høj standard.
Det er ikke kun noter du finder ved Inspo, du finder også et bredt udvalg af gennemarbejdet noter, der kan give dig et overskueligt indblik i, hvilke områder der berøres indenfor hvert fag.

Særligt noterne på Inspo kan være en kæmpe gavn, når man sidder i klasselokalet og skal have et overblik over det emne man arbejder med lige nu. Inspo har noter der spænder sig fra alt til evolutionspsykologien til hardcore noter i virksomhedsøkonomi. 

Inspo er ikke skabt til det formål at hjælpe folk med at snyde, men derimod skabt til at give gymnasieeleverne en bedre forståelse af, hvordan en aflevering bør opbygges og hvilket sprog man anvender, for at opnå en solid karakter. Inspo’s formål er at inspirere Danmarks gymnasieelever, derfra er navnet Inspo også udsprunget.

Giv og tag
Hvis du sidder som gymnasielev og vil have adgang til en opgave, skal du uploade en af dine egne opgaver, før du kan få adgang til den opgave du ønsker. På den måde kan Inspo blive ved med at give mere indhold til deres læsere. 

Dermed er man med til at bidrage til fællesskabet, og hjælpe sine medstuderende i nød. I modsætning til andre lignende tjenester, så skal man ikke betale for at få adgang. På den måde skiller Inspo sig markant ud fra sine konkurrenter som Studienet eller Opgaver.com.

Alle opgaver der bliver uploadet til inspo bliver dobbelttjekket for at sikre, at indholdet er af høj kvalitet. Det er vigtigt at alle opgaver/noter man kan finde på Inspo kan give en høj værdi for læseren.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce