Nemme måde at spare penge på en klimabevidst måde

Nemme måde at spare penge på en klimabevidst måde

20. apr 2021

Det er altid rart at have en masse penge til at shoppe for, om så man hungre efter nyt tøj, sko eller smykker, eller man vil starte en ny hobby som rulleskøjtning, strikning, Stand Up Paddle eller noget helt andet - mulighederne er endeløse. Alt dette koster dog penge, på trods af de mange gode second hand sider på internettet. Det kan derfor være svært at håndtere ens økonomi, når man samtidig vil afprøve nye hobbyer, have et nyt sæt tøj eller forsøde tilværelsen på en helt tredje måde. Men når huslejen, internettet og tandlæge regning  skal betales, kan det være svært at få råd til det hele, specielt når man samtidig har behov for en bil, hvilket er en kæmpe udgift, både i forhold til brændstof, forsikring og for mange i byerne inkludere en bil også parkerings udgifter. Heldigvis findes der mange alternativer for den pengeslugende bil. Her er samkørsel, biludlejning og offentlig transport tre gode alternativer.

Samkørsel

En nem måde at arrangere samkørsel er igennem Gomore.dk. Man hopper blot ind på deres app, hvor man kan finde en masse bilister, som man kan køre med. Igennem samkørsel gør du både klimaet og din pengepung en god tjeneste. Samtidig har man også mulighed for at få en god snak med en person, man ellers ikke ville have mødt. 

Biludlejning  

Mangler du til gengæld en bil i flere dage, eller ønsker du blot frihed over din tur, så kan du nemt og hurtigt finde en bil i nærheden af dig igennem Gomore.dk, da de har biler stående rundt i hele landet. Her kan du leje en af de mange forskellige størrelse biler, så du kan vælge en bil tæt på dig, som passer perfekt til dine behov. Om så det er en tur i sommerhus eller en tur hjem og besøg familien, så er bilen klar, når du er, og du behøver ikke bekymre dig om køreplaner eller forsinkelser. Så bliver det ikke nemmere, god tur. 

Offentlig transport

Vi kender alle til offentlig transport, hvilket er et super alternativ til en bil for mange, specielt hvis man skal rundt inde i byen. Det kan dog også være kilden til mange frustration og meget planlægning, hvis man skal på en længere tur. Der er rigtig mange faktorer som spiller ind, når man skal fra A til B med offentlig transport, og det er ikke altid den nemmeste og hurtigste vej. Der er derfor en kæmpe frihed i at have en bil til rådighed i stedet for at skulle tage hensyn til køreplaner og forsinkelser.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce