Mobil covers er blevet vores vigtigste accessory

Mobil covers er blevet vores vigtigste accessory

26. mar 2018

Nutidens must-have accessory er ikke længere en håndtaske, men mobilcovers. Denne trend stemmer fuldstændig overens med den selfie-besatte tid vi befinder os i nu.

I dette øjeblik, hvilke af følgende genstande er tættest på dig: din pung, dit nøglebundt eller din telefon?

Svaret ville for de fleste mennesker være deres telefon. Menneskets nye bedste ven er nemlig blevet den genstand vi aldrig er foruden – det er den ting der kan få panikken frem i de fleste, hvis den ikke er til at få øje på i et splitsekund. I dag kan de fleste ting klares over telefonen, inklusiv betale for ting i en sådan grad, at pungen næsten bliver overfladisk.


Mobil coveret er en del af dit visuelle udtryk

Telefonen er endvidere en genstand, der skaber distance imellem dig og resten af verden. I nutidens samfund er det at have travlt, enten i form af at svare på vigtige mails eller tage billeder og dele med ens følgere, et statussymbol. Derfor er det din telefon der konstant er i hånden, fremfor din håndtaske. Og den stigende vigtighed i hvordan vores telefon reflekterer det faktum at den netop er blevet en større del af den visuelle verden, fremfor den funktionelle. Med få producenter der dominerer markedet for smartphones, er humor og personlighed gennem mobil covers, det der skiller sig ud. Hvis en 14-årig teenagepige har den samme telefon som sin far, kan hun fx købe et silikonecover med en lyserød flamingo eller glitterskrift på. Hvor faren derimod formentlig vælger et mere beskedent, klassisk lædercover til hans telefon.

I nutidens selvoptagede social media verden, er ens mobil cover en stor del af ens visuelle udtryk - hvad enten det er et cover formet som en vandmelon til 75 kr. eller et designer Louis Vuitton cover til 7.500 kr.

Et unikt mobil cover kan netop have den effekt, at når du ligger din telefon på bordet i restauranten, fordi du venter et opkald du ikke kan misse, vil folk tænke ’Uh, det er et fedt mobil cover’, i stedet for at tænke at det er uforskammet.


Glem ikke den praktiske funktion

Smartphones bliver ved med at få flere og flere features. Der findes endda vandfaste smartphones på markedet. Dog forholder det sig sådan, at størstedelen af smartphones ikke vil overleve en ulykke uden skræmmer. Så selvom mobil covers er blevet en stor del af folks visuelle udtryk, har de dog stadig en praktisk funktion, som ikke bør negligeres, nemlig at beskytte telefonen.

Når du fx skal have et iPhone eller Samsung cover, er der et hav af muligheder at vælge imellem. Det kan derfor være nyttigt at læse anmeldelser på diverse forums, af forskellige typer covers, før du køber. Du skal derudover også have med i overvejelserne, hvor meget beskyttelse du har brug for – med andre ord, hvor klodset du er. Der er nemlig stort forskel på hvor meget de forskellige mobil covers på markedet rent faktisk beskytter din telefon.

Til sidst, skal du gøre dig klart hvilke features du ønsker mobil coveret skal have. Her kan det være nyttigt at skrive de mest essentielle features ned, og bruge dette som en tjekliste når du skal købe et cover.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Søren H
Søren H (Kommerciel blogger)
Oprettet 17. jan