Loppemarkedsbutikker med kommissionssalg

Loppemarkedsbutikker med kommissionssalg

14. aug 2018

For nogle få år siden er der opstået et nyt genbrugsfænomen i Danmark: sælg dine brugte varer i en loppemarkedsbutik.

Konceptet går kort og godt ud på, at du kan leje en reol eller noget gulvplads i en af de mange butikker der efterhånden findes, og så står butikkens personale for at sælge varerne for dig. Du bestemmer selv priserne på dine varer. Du påsætter klistermærker med stregkoder på varerne, som du får udleveret i butikken, og så scanner butiksekspedienten dine varer, og modtager penge med deres kassesystem når nogen køber varerne.

Det koster lidt at leje en reol eller en gulvplads: typisk 100-200 kroner pr. uge, eller nogle få hundrede kroner pr. måned. Butikken tager de desuden typisk 10-15% i kommission af din omsætning. Pengene som du tjener får du så overført direkte til din bankkonto 1 til 2 gange om måneden.

Du kan hos flere og flere af butikkerne selv følge med i hvor mange penge du har solgt for. I det øjeblik, at varen er solgt på butikkens kassesystem, så kan du med dit login til ”Loppestatus” se salget. Du kan se dels hvor meget butikken har solgt varen for, og du kan se hvor stor din andel er af salget.

Det er et super godt alternativ til de andre muligheder der findes for selv at reklamere for dine varer online. Du slipper for at skulle være hjemme når der er nogen der skal hente varer, og du slipper for at skulle bruge tid og kræfter på at forhandle med mulige købere.


Dele-økonomi eller cirkulær økonomi

Denne her trend med at vi i Danmark bliver bedre og bedre til at genbruge varer er helt klart kommet for at blive, og med den her salgs loppemarkedsbutikker er det kun med til at forstærke trenden. Det bliver lettere og lettere både at købe og sælge brugte varer.

Hver eneste måned åbner der nye butikker rundt omkring i landet med dette koncept. På det seneste er der begyndt at opstå varianter af konceptet, blandt andet butikker der specialiserer sig i at handle med tøj til børn og legetøj.

Generelt er det et super smart koncept hvis du har rod i kælderen eller på loftet, og ikke har tid til selv stå for at sælge alt dine gamle ting og sager!


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce