Lad din tøj- og boligstil afspejle din personlighed

Lad din tøj- og boligstil afspejle din personlighed

16. nov 2017

Trænger både dit outfit og din bolig til et løft? I så fald kan du vælge at søge inspiration i magasiner, blogs og sociale medier, men du kan også vælge at gribe det an på en anden måde.

 

Du kan aldrig gå helt galt i byen ved at lade din tøj- og boligstil afspejle din personlighed, da du med denne taktik er sikret et personligt og unikt outfit samt en unik boligindretning. Der er jo ingen grund til at lade andre bestemme, hvordan du skal se ud, og hvordan din bolig skal indrettes, vel?

En personlig tøjstil

 

Dit tøj siger med garanti mere om dig, end du er klar over. Dit tøj siger ikke blot noget om dit køn, men også noget om din sociale status, din alder og din beskæftigelse.

 

At vi lever i et frit land er ikke ensbetydende med, at vi ikke lader os styre af udefrakommende faktorer. Det bør i hvert fald stå soleklart for enhver, at modebloggere og andre influenter har en enorm magt, da de er med til at diktere moden og vurdere, hvad der anses som værende acceptabel påklædning.

 

Du skal, ligesom alle andre mennesker, have lov til at komme med din personlige fortolkning af moden, idet der ikke findes noget facit, når det kommer til mode. Selvom du kan klæde dig, som du vil, så bør du tænke over, hvilke signaler du sender med din påklædning. Tænk eksempelvis over hvilke signaler du sender til omverdenen, hvis dit outfit består af et par slidte kondisko, et par hullede joggingbukser og en affarvet t-shirt.

 

Ønsker du dig inderligt at få fornyet din garderobe, så besøg www.blossom.dk og udforsk det store udvalg af tøj, sko og accessories til den moderne kvinde.

En personlig boligstil

 

En personlig boligstil er naturligvis en stil, som afspejler din personlighed. Du tænker måske ikke over det, men du kan være sikker på, at dine gæster danner sig et indtryk af dig, når de besøger dit hjem for første gang. At dit hjem bærer præg af rod og manglende struktur betyder ikke nødvendigvis, at dit liv bærer præg af det samme, men det er altså dét signal, du sender. Med andre ord er det ikke underordnet, hvordan dit hjem ser ud.

 

Vil du gerne gøre et godt indtryk på din flirt, som snart skal besøge dig for første gang, så læg en plan for, hvordan du kan gøre dit hjem mere personligt, hyggeligt og romantisk. Du kan starte med at skifte sengetøj, hænge personlige billeder op på væggene og andre tiltag. Sørg altid for, at dit sengetøj er rent og dufter godt. Står du og mangler nyt sengetøj, så klik her for udvalget af sengetøj.

 

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce