Kvalitetssikring er vigtigt indenfor byggebranchen

Kvalitetssikring er vigtigt indenfor byggebranchen

23. aug 2018
Byggebranchen vækster med hastige skridt disse år. Det er ikke mange år siden, hvor branchen som helhed måtte tage et stort slag grundet finanskrisen, men siden da har branchen formået at genopstå, og i dag er byggeri med helt fremme hvad digitaliseringen angår. 

Kvalitetssikring er et nøgleord inden for byggebranchen - og denne sikring af kvaliteten er de seneste år blevet digitaliseret, så det alt sammen kan gøres via en app. Det gør det markant nemmere for arbejdsgiver (byggefirmaerne), men det letter også arbejdsgangen for medarbejderne, som blot kan bruge deres smartphone til at dokumentere kvaliteten af det udførte stykke arbejde. 

Digital kvalitetssikring ses i flere og flere brancher

Det er ikke blot inden for byggeindustrien, at man har fundet ud af, at digital kvalitetssikring er vejen frem. Næsten alle brancher, hvor der er mulighed for dokumentation af det udførte arbejde, har man valgt at kigge over mod en løsning, hvor det hele kan klares fra en smartphone eller tablet.

Grunden til at man vælger at kvalitetssikre er naturligvis, at man forsøger at forhindre fejltagelser i at ske. I byggebranchen er det især vigtigt, eftersom fejl kan have fatale konsekvenser - både økonomisk men også menneskeligt. 

Der findes flere virksomheder i Danmark, der tilbyder digital kvalitetssikring via smartphones og tablets. Fælles for dem er, at man ønsker at digitalisere en verden, der tidligere har været ren “papir og kuglepen”. 

Sådan sikrer du kvaliteten på din arbejdsplads

Befinder du dig på en arbejdsplads, hvor det også er vigtigt, at der kan tjekkes op på kvaliteten, så kan disse digitale apps være behjælpelig. Flere atypiske virksomheder har sågar taget den nye moderne sikring af kvalitet til sig - restauranter benytter sig eksempelvis af disse apps til at sikre sig, at lokalerne er pænt ryddet efter en arbejdsdag med spisende gæster.

Ønsker du at implementere disse nye og forbedrede arbejdsgange på din arbejdsplads, så kan du med fordel tage et kig på kvalitetssikring via iKontrol. Med iKontrol’s smarte app har du og dine kollegaer nemlig alt lige ved hånden - det kræver blot en smartphone eller tablet. iKontrol er endvidere en af markedets bedste løsninger rent økonomisk, hvorfor du uden tvivl bør overveje kvalitetssikring via iKontrol.  

Lad den nye teknologi være drivkraft til vækst

Danske virksomheder er generelt ikke specielt gode til at tage imod ny teknologi. Kigger man uden for de danske grænser, er udenlandske virksomheder markant bedre til at implementere nyere teknologi, hvilket på længere sigt kan have fatale konsekvenser for de danske virksomheder. Ny teknologi er nemlig med til at effektivisere virksomheder, hvilket er en drivkraft til øget vækst. Derfor er det uhyre vigtigt, at man i Danmark forsøger at åbne mere op for, at ny teknologi kan gavne forretningerne. 

Teknologien udvikler sig med hastige skridt, og det kan være svært for virksomheder at følge med. Derfor er det utroligt vigtigt, at der i Danmark findes kompetente folk, som netop kan implementere og videreudvikle den gavnlige teknologi. Ser man på virksomheder i Asien, er disse markant længere fremme, end hvad vi er i Danmark og Europa generelt. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce