Kosmetiske indgreb

Kosmetiske indgreb

12. aug 2018


Cirka ti procent af de danske kvinder planlægger eller overvejer plastikkirurgi eller andre kosmetiske behandlinger. Når man går ind og opererer i kroppen udelukkende for et kosmetisk formål, kræver det, at man har gjort sig nogle grundige overvejelser, inden man træffer en endelig beslutning. Derfor vil vi i denne artikel give dig nogle retningslinjer til, hvilke overvejelser, der er essentielle at gøre sig.  


Behøver du en operation?
Dette er et essentielt spørgsmål at stille sig selv, inden man foretager den endelig beslutning om at blive opereret. Når man skal opereres, følger der naturligvis en række risici med, da det er meget individuelt, hvordan kroppen reagerer på diverse operationer. Dog bliver vi i Danmark bedre og bedre til at operere, og fejlprocenten minimeres derfor væsentligt. Men man løber stadig en stor risiko.
En operation skal derfor ikke være noget, du beslutter fra den ene dag til den anden. Især når man er ung, kan man have en tendens til at indgå forskellige faser, som hurtigt vokser fra igen. Derfor skal du være sikker på, at din skønhedsoperation ikke bare er en fase, men en operation som du virkelig drømme om at få.

Find den rette klinik
Når du er kommet frem til, at du virkelig ønsker denne kosmetiske behandling, er det vigtigt, at du bruger tid og ressourcer på at finde den perfekte klinik for dig. Mange mennesker kan hurtigt blive fristet til at tage til udlandet og få lavet de kosmetiske behandlinger, da det er betydeligt billigere end herhjemme. Men i Danmark har vi nogle helt andre sikkerhedsstandarder, der gør, at chancen for et godt resultat er større i Danmark.
Når du skal vælge din klinik, skal det derfor ikke være prisen, der er den tyngende faktor i vægtskålen. Det skal i højere grad være klinikkens faglige formåen og den følelse, du har, når omgås i klinikmiljøet. Der findes et hav af steder, hvor du kan få lavet plastikkirurgi i København., så det gælder bare om at være grundig i sin søgen.  
Hvis vi skulle give dig et godt råd til udvælgelse af den perfekte klinik, ville vi helt sikkert anbefale et privathospital. I modsætning til de offentlige hospitaler, så har et privathospital friheden og muligheden for at specialisere sig inden for et enkelt område som fx plastikkirurgi.

Sæt dig ind i operationen
Når du har valgt den rette klinik, får du en personlig læge, som vil holde et par møder med dig før og efter behandlingen, så du bliver ordentligt klædt på til operationen og efteroperationen.
Men det kan stadig betale sig at sætte sig helt ind i operationen, da det er rart at vide helt præcist, hvordan det hele kommer til at foregå. Det er også en god ide at sætte sig ind i, hvordan alderen påvirker behandlingsresultatet, da man jo helst ønsker et resultat, der varer ved og forbliver kønt resten af livet.

Disse overvejelser er meget vigtige at gøre sig, inden man foretager den endelige beslutning, om man vil opereres eller ej. En god tommelfingerregel er at vente 2 år fra man får ideen om at få lavet en operation til at man foretager den endelig beslutning om at gøre det. På den måde sikrer man sig, at ønsket ikke bare er en fase. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce