Køb af dyre luksus tasker - Undgå at blive snydt!

Køb af dyre luksus tasker - Undgå at blive snydt!

21. aug 2018

Har du forelsket dig i en af de helt dyre luksus tasker fra brands såsom Chanel eller Louis Vuitton, så er det yderst vigtigt, at du er påpasselig med, hvor du handler tasken henne. Der er nemlig flere og flere, som oplever at blive snydt ved køb af luksus tasker, og vi vil derfor i denne artikel gennemgå nogle af de forholdsregler, som du bør tage, før du vælger at investere i en dyr designertaske.


Pas på med at handle designer tasker af private

Du har helt sikkert allerede forsøgt dig med et par søgninger hos DBA eller GulOgGratis. Der findes et hav af mennesker, der ønsker at sælge deres dyre designer tasker, og selvom langt de fleste uden tvivl udelukkende har gode intentioner med salget, så er det vigtigt at huske på, at svindel med dyre tasker desværre sker hver dag.

Når du vælger at handle sådan en taske fra Chanel privat, som ofte koster mere end 5.000 - 10.000 DKK, så er det ikke bare at acceptere, hvis handlen går galt. Det kan have fatale konsekvenser for din økonomi - derfor bør du i særdeleshed overveje, om du overhovedet bør købe en taske i denne pris kaliber via en privatperson.

Vælger du dog at købe af en privatperson, så anbefaler vi, at du har følgende råd in mente:

●   Du bør altid mødes med personen et offentligt sted.

●   Du bør ikke blot lade personen sende varen. Det er utroligt nemt at “lade som om”, at man har sendt varen afsted.

●   Du bør ikke betale for varen, før du har varen i hænderne. Derfor er det en god idé at mødes et offentligt sted.

Derudover skal du huske på, at du ikke har ligeså gode forbrugerrettigheder, som du ville have haft, hvis du købte din Louis Vuitton taske hos en virksomhed i Danmark.


Køb din Louis Vuitton taske via en forhandler

Vores klare anbefaling er naturligvis, at du køber din taske via en forhandler for at være 100% sikker på ægtheden af tasken. Det er dog også den dyre løsning.

Du kan også vælge at handle hos en af de virksomheder, der til dagligt lever af at opkøbe brugte designertasker for dernæst at inspicere dem grundigt og sælge videre. En sådan virksomhed kunne være CHPBrandshop.dk, der lader sine specialister gennemgå Louis Vuitton tasken fra ende til anden, for at være 100% sikker på, at tasken er ægte. Det er nemlig dem der står i en dårlig situation, hvis du som forbruger har købt en Louis Vuitton taske derigennem og ikke fået en ægte en. Det har du nemlig krav på, da CPHBrandshop.dk garanterer dig 100% ægtehed.


Spar hellere op til den dyre taske end at optage et lån

Selvom det kan være fristende at optage et af de hurtige lån, for derved at kunne få råd til din drømmetaske, så er det bestemt ikke anbefalelsesværdigt. Find derimod et fritidsarbejde hvor du kan lægge disse penge til side - efter nogle måneder vil du hurtigt kunne spare en god sjat penge sammen, så du kan købe din dyre designer taske.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce