Klæd dig på til foråret

Klæd dig på til foråret

31. dec 2017

Foråret ser endelig ud til at være godt på vej, og det betyder selvfølgelig også, at mange skal have opdateret deres garderobe. Det kan være vanskeligt, hvis man ikke kan overskue, hvad man skal opdatere sig på, men heldigvis kan du få nogle gode råd i denne artikel til netop den opgave.

De fleste af os elsker, når vinteren endelig er ved at være forbi, og temperaturerne langsomt stiger igen. Der er noget ved duften af forår, og det giver bare noget ny energi, når man pludselig ser solen lidt oftere og kan lade den tykkeste jakke blive derhjemme.

Når det sker, er det også tid til at kigge efter forårstøj. Mange er vilde med at opdatere deres garderobe, så den passer til årstiden, men hvor skal man egentlig starte? Det forsøger vi at give et svar på nedenfor. Bruger du store størrelser, synes du måske, det kan være vanskeligt at finde tøj, som passer dig og samtidig er smart. Heldigvis findes der steder, hvor der netop sælges smart og lækkert tøj i store størrelser, hvilket du blandt andet kan finde hos www.xltoj.dk.

Overkroppen

Når man klæder sig på, starter det hele oftest på overkroppen. Det kan samtidig være her, hvor det er allermest vanskeligt at finde det helt rigtige, for det skal passe til facon og kropsbygning. Er man stor i størrelsen, er det måske oplagt at gå efter noget, som ikke sidder for tæt til kroppen. Det kan nemlig nemt komme til at føles for tætsiddende.

Omvendt er det heller ikke rart, hvis tøjet hænger og slasker alt for meget. Det handler derfor om at finde en balancegang, som man selv er tilfreds med. Når det kommer til farver, kan man vælge at gå efter noget, som slanker, hvis man ønsker det. Det vil typisk være mørkt tøj, men hvor der selvfølgelig også er plads til nogle farver og nuancer.

Underdelen

Når det kommer til bukser, handler det også om at finde noget, som er behageligt. Sidder det for tæt, er det måske klæbrigt, hvis man er en stor størrelse, men det er muligt at finde mellemveje, hvor det ikke hænger alt for løst. Du kan med fordel gå efter bukser, som er lavet af et behageligt stof, der eventuelt også er elastisk. Det gør det behageligt at have på.

Fodtøj 

Fodtøjet er manges absolutte førsteprioritet, og man forstår sommetider godt hvorfor. Det skal jo se godt ud sammen med resten af outfittet, men det skal samtidig måske også være lidt praktisk til det skiftende vejr. Til foråret er det oplagt at have flere ting at vælge imellem. Det kan måske være et par sneakers, som er dejlige, når vejret er stille og tørt. Herudover kan man have et par mere fornuftige sko med lidt mere varme i.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce