iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone Xr

iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone Xr

12. sep 2018
Endelig er det blevet den 12. september. Det er dagen, hvor Apple løfter afslører det nyeste inden for iPhone-fronten: Denne gang hele 3 nye iPhones! Er du også stor fan af iPhones? Så læs om iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone Xr her!

Her er de nye iPhones
I 2018 har Apple valgt at lancere 3 nye modeller:
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR

Det lader til, at der er meget at glæde sig til. Dette er i hvert fald, hvis vi tror på det, som Apple hævdede, da de sagde, at den daværende nye iPhone X skulle bane vejen for de fremtidige iPhones. Visionen her var at skabe fremtidens iPhone – en iPhone med en så stor skærm, at selve telefonens fysiske rammer smelter sammen med det, vi ser på den.
- Man må sige, at Apple holdt hvad de lovede.

De nye iPhones er alt det bedste fra iPhone X
Da Apple sagde, at vi i fremtiden kunne forvente en opgraderet version af iPhone X ved kommende lanceringer, talte de sandt. Det er nemlig tydeligt, at designet på iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone Xr i den grad ligner iPhone X – på den gode måde!  

De nye iPhones er udstyret med Widescreens, hvor hjem-knappen er skjult, og hvor skærmen fylder hele iPhonen. Valget om at videreføre designet fra iPhone X til de nye telefoner, vil højest sandsynligt glæde mange fans, som var ærgerlige over, at Apples seneste lanceringer ikke bød på meget nyt på designfronten. 

Det hele ligger i detaljen
Hvis vi leder efter forandringer i designet på de nye iPhones sammenlignet med iPhone X, finder vi dem i detaljen. De nye iPhones fås eksempelvis i et væld af forskellige smukke farver. 

De 2 dyreste iPhones fås eksempelvis i guld, sølv og space grey. Den billigere iPhone, iPhone Xr fås i hele 6 forskellige farver! Vælg mellem: Hvid, sort, blå, gul, koral og rød.
Der er med andre ord en farve for en hver smag!
iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone Xr er de smukkeste eksemplarer set til dags dato fra Apple. 

Kvalitet og funktion på de nye iPhones
Ser vi på kvaliteten af de nye iPhones, vil vi få øje på opgraderinger på flere fronter. Opgraderingerne varierer efter, hvilken ny iPhone man vælger. Alle skærme er blevet mere slidstærke, men man kan eksempelvis vælge en iPhone med OLED skærm eller en billigere iPhone med LCD skærm. 
 
iPhone med OLED skærm eller LCD skærm?
iPhone XS og iPhone XS Max kommer med en OLED skærm. Den billigere iPhone XR kommer med en LCD skærm. OLED skærme er dyrere at producere. Til gengæld får man dybere og klarere farver – plus at farveskalaen udvides markant. 

Pris på iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone Xr
Prisen for de nye iPhones varierer alt efter modellen. Det er blandt andet skærmen, der afgør prisen. 
Prisen for iPhone XS starter på 8.899 kroner.
Prisen for iPhone XS Max starter på 9.799 kroner.
Prisen for iPhone XR starter på 6.699 kroner

Batterierne er bedre på de nye iPhones
Det har længe været et kritikpunkt, at batterierne på iPhones ikke holdt bedre. Nu er iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone Xr udstyret med batterier, der alle skulle holde længere på strømmen. 

Derudover kan vi glæde os over, at vi også kan oplade telefonerne hurtigere end tidligere. Sidst men ikke mindst ser vi også denne gang, at det er muligt at oplade vores iPhones med trådløse opladningsstationer.

Face ID og dybdekamera på de nye iPhones
Som vi så det ved iPhone X, fortsætter Apple med at tilbyde Face ID ved de nye iPhones. Face ID er en avanceret teknologi, der indebærer et såkaldt ”dybdekamera”, der gør det muligt at analysere ansigtet som en 3D-model. Her analyseres hele 30.0000 usynlige punkter i vores ansigt – hvilket gør teknologien hele 20 gange mere sikker en Touch ID. Med Face ID kan vi låse vores iPhone op på mindre end ét sekund. Udover det sikkerhedsmæssige, følger der også noget lir med et dybdekamera. Brugerne kan blandt andet sende tilpassede ”animojis”, der ændres i takt med, at vi ændrer ansigtsudtryk. 

Alt dette tilsammen er muligvis årsagen til, at Apple har valgt at eliminere Touch ID. 
Til trods for alt det positive ved Face ID har der været meget skepsis blandt fans. Mange har eksempelvis være bekymrede for, om der vil opstå situationer, hvor Face ID er mangelfuldt – hvad hvis man eksempelvis har solbriller på?

Efter sigende skulle det ikke være et problem. Apple hævder tværtimod, at Face ID er så tilpasningsdygtigt, at det ligefrem tager højde for vores ansigts fysiske forandringer (skæg, rynker mv) over tid. Det er ikke til at sige endnu, om Face ID bliver en så stor succes, at det kan (og bør) erstatte Touch ID helt. Kun tiden vil vise dette. 

Hurtigere brugeroplevelse
Ved de nye iPhones kan vi forvente at få en hurtigere brugeroplevelse. Denne opgradering i sig selv vil have kæmpe betydning for den endelige dom af de nye smartphones, da det om noget har stor indflydelse på vores daglige brug af telefonen. 

Apple er mere end produkter
Halvdelen af danskerne vælger at bruge mindre formuer på at investere i iPhones. Man kan ikke lade være med at undre sig over, hvad Apple formår at gøre for, at så mange vælger netop dem – og ikke konkurrenterne. 
Alle ved, at Apple sælger højteknologiske modeprodukter – men måske handler populariteten mere om den historie, der er omkring brandet? 
Apple sælger historier, som går lige i hjertet på alle, der gerne vil være med på moden. De kan kun opretholde succesen ved at blive ved med at nytænke både design og kvalitet. 

Mange var lidt skeptiske omkring nytænkning af designet ved forrige lanceringer, men denne gang lader det til, at Apple både forkæler os i forhold til opgradering af funktion, kvalitet og design. 
Det er tydeligt at se, at Apple forsøger at overbevise den sidste halvdel skeptikere om at købe en iPhone. Derfor har de valgt at viderebringe alt det bedste, som vi så ved lanceringen af iPhone X til iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR. 
Hvordan de nye iPhones endeligt bliver modtaget, vil tiden vise. Indtil nu lader det til, at vi kan glæde os over Apple nye iPhones.  
 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x