Ideer til din jobsøgning - Find hjælp og rådgivning

Ideer til din jobsøgning - Find hjælp og rådgivning

19. okt 2018

Kom godt igang med din jobsøgning - med inspiration og vejledning

I dag skal de fleste bruge nettet til at søge job og holde kontakten med jobcentret. Hvis man ikke synes det er nemt at bruge en computer eller søge job på nettet, kan ens søgen efter nyt arbejde være besværlig og op af bakke.


Her er hjælp til din jobsøgning på nettet

Undgå at gå i stå med din jobsøgning. Find opdaterede oplysninger om hvordan du skal starte og komme rigtig igang med din jobjagt. På findnytjob-portalen kan du få ny inspiration til drømmejobbet. Her har vi fundet alle de links og henvisninger du skal bruge, så du straks kan komme i gang. Du finder også flere gode råd og vejledning til hvordan du kan optimere din jobsøgning på flere punkter og så opdatere vi sitet efter behov.


Hvordan kommer man igang?

Det er vigtigt ikke kun at bruge en enkelt jobportal når du søger job. Det er nemt kun at kigge på de mest populære portaler som fx Jobindex og Ofir, men der er mange andre der er værd at kigge efter. På findnytjob.dk finder du en liste med alle de jobportaler du løbende bør holde øje med, når du er jobsøgende.


LinkedIn og de sociale medier

Husk at gøre brug af din LinkedIn profil. Her kan du bruge dit netværk, som kender dig til at finde jobbet du søger. Facebook er også en god mulighed, da dine kontakter kan dele din jobsøgning med et enkelt klik.

På findnytjob-portalen finder herudover også guides, artikler og bøger, så man kan få inspiration til at skrive den perfekte ansøgning. Det er nemlig ikke ligegyldig hvad din ansøgning og CV indeholder, eller hvordan den er sat op. Både indhold og opsætning kan virkelig gøre forskellen, der gør at netop din ansøgning ryger i ”JA bunken”.

At blive indkaldt til en samtale er rigtig svært, og ofte får en virksomhed flere hundrede ansøgninger. Så find hjælp på portalen til hvordan du kan blive set i mængden, og øg dine chancer for en jobsamtale.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce