Hysterisk

Hysterisk

1296visninger 17 svar | 7. okt 2020
Det værste jeg har oplevet i min tid er år 2020 - ingen ved ikke rigtigt, hvad det egentligt går ud på, andet end at vi skal blive mere end skræmte.  Jeg er så hamrende træt af at høre om det, læse om det og hører endnu mere om noget så simpelt som en virus, ved navn COVID-19 - hvorfor skal vi blive så forvirret om noget, der ligner alle de andre influenzaer, det er da ikke noget nyt, at vi dør af influenza. 

Det kunne være interessant, at de evt kommentarer, der bliver sat ind her, at udgangspunktet kunne være, denne meget interessante udtagelse fra Claus Hancke, læn dig tilbage og lyt godt efter.

https://freeobserver.org/saadan-kan-du-styrke-dit-immunforsvar/

Jeg glæder mig til dine kommentarer.  Så skulle linket virke.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Hysterisk
 •   7. okt 2020 Jetset ja hvem er ikke træt af at høre om corona og jeg kan ikke lytte til det link det er ikke sat rigtigt ind smiley

 •   7. okt 2020 ØV - så prøv at søg på Claus Hancke, så kommer du frem til denne interessante udtalelse smiley

 •   8. okt 2020 Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke kan indsætte et brugbart link, beklager - det er bare godt nok ærgerligt, for det er til eftertanke

  https://freeobserver.org/saadan-kan-du-styrke-dit-immunforsvar/


 •   8. okt 2020 VUPTIII - lyst og lad mig høre dine kommentarer smiley

 •   8. okt 2020 Rosegirl, har du lyttet til mit link ??

 •   8. okt 2020 Jetset han lyder til at have styr på det og tak for linket smiley

 •   10. okt 2020 Hej Jetset jeg har lyttet dit link igennem og hvad angår rød solhat, selen og d-vitamin er der bred konsensus om deres indflydelse på immunforsvaret, meen det samme gælder skam også alle de andre vitaminer og mineraler.
  En generel folkelig overdosering af vitaminer er garanteret ikke anbefalelsesværdigt og en landsomfattende vitamin undersøgelse er nok noget nær umulig
  Jeg tror vi alle er trætte af Corona og snakken derom, men jeg kan ikke med min bedste vilje, få øje på hvilken gavn regeringen skulle have ud af at fastholde restriktionerne længere end højst nødvendigt da det jo koster spidsen af en jetjager.
  For mit eget vedkommende (anti-globalist og nationalist) glædes jeg ex. over faldet i den grænseoverskridende kriminalitet og fraværet af flygtninge og migranter.
  Derudover bruger jeg Corona som undskyldning til at melde afbud til alskens ligegyldige fødselsdage der ikke er runde (børnefødselsdage undtaget) smiley


 •   11. okt 2020 Jeg mener at der er for meget snak om Corona, ( åh det ord hænger mig langt ud af halsen, Men jeg er nem at overtale til at tage mine D vitaminer, da jeg får aflæst hos lægen at de faktisk har en stigning i den rigtige retning når jeg tager dem, Det kan jo ikke skade. Men om Claus Hancke har ret er svært at sige. Jeg håber bare på at de snart finder en vaccine imod Covid 19 som virker.

 •   14. okt 2020 Cody - du skal virkelig gå i vitaminglasset, før du bliver overdoseret, der er de vanddrivende og de fedtopløselige, sidstnævnte skal du ikke overdosere dig med, men ingen tænker særligt meget over, hvor meget D-vitamin betyder, alle vores elskede tørklæde brugere, er i underskud af D-vitamin, og det koster også spidsen af en Jetjager smiley

  Og så er der mange, som udnytter denne Coronatid, som undskyldning for at aflyse, mig selv incl smiley smiley smiley smiley


 •   14. okt 2020 Kisser, jeg tror på, Claus Hancke har ret, vores imumforsvar kan ikke klare sig uden smiley

 •   29. nov 2020 Han er én ud af mange læger.
  Men hans indlæg er ikke mindre vigtigt af den grund. Og han har sikkert ret i, at D-vitamin kan klare mange ting. Men jeg er ikke helt sikker på, at det kan klare alt.

  Jeg er meget mere bekymret for, hvordan hele denne situation omkring en udbredt smitsom sygdom kan få os til at lukke en hel Verden ned.

  WHO, regeringer, statsinstitutioner og sundhedsmyndigheder står nærmest på nakken af hinanden for at fortælle, hvor alvorlig denne sygdom er.

  Bevares, den er også alvorlig. For nogle i hvert fald.
  Men det er andre corona-sygdomme også. Influenza-stammerne er jo også i corona-familien, og dem oplever vi jo hvert eneste år. Nogle år er de værre end andre år. Og nogle år dør flere af influenza end andre år.

  Men mig bekendt er det endnu aldrig hændt, at en sygdom på denne måde har fået alle regeringer til at lukke deres lande ned.

  Det er jo helt vildt. Og tænk på, hvilken økonomisk regning, vi allerede hænger på nu, i forhold til dels alverdens hjælpepakker og også manglende indtægter i samfundet.

  For mig er det fuldstændig vanvittigt, at vi stadig efter snart 9 måneder accepterer denne voldsomme nedlukning af Verden.

  Jeg håber, at jeg tager fejl og at andre virkelig har ret. At dette er den rigtige måde at gøre det på.
  Men jeg er ikke overbevist.

  Og til dit indlæg, Jet. Jeg er sikker på, at din læge har fat i noget viden. Men dels er det ikke helt nok, og dels ser han ikke ud til at være helt mainstream. Og når han ikke passer ind i den etablerede lægeverden og den faglige overbevisninger, så bliver han ikke lyttet til. Uanset om han måtte have ret eller ej.
  Og det er bekymrende. Enten må man lytte til ham, eller også må man på lægefaglig overbevisende måde vise, at han ikke har ret.
  Men man må forholde sig til ham.


 •   29. nov 2020 Peter P nu har vi alle sammen efterhånden fået lidt erfaring med den coronavirus og kender flere der har haft æren af at havde haft den og nogen bliver jo mere ramt end andre - nogen bliver møg syge men overlever - de få dør af det også er der dem der har nogle få dage hvor de er sådan lidt trætte også kommer oven på igen - men mener nu stadigt at måden den takles på i vores lille land er den rigtige også selvom de mink har måtte lade livet.

 •   1. dec 2020 Kære Peter smiley

  Tak for et godt indlæg, jeg er som sædvanlig enig med dig, der har gennem tider med influenza, som vi kender den, døde mange flere af influenza uden nedlukning, aflivning og andre restriktioner af den ene og anden slags, ingen har taget notis af det, det kan vi vel godt undre os over, uden vi behøver at blive slagtet smiley

  Men det er desværre sådan, når de lærte tænker i andre baner end lige den kemiske fremstilling, andre alternativer, så er det, at "hørelsen" bliver lidt svag, de bliver ikke lyttet til, jo ...., med et 1/2 øre, men jeg synes nu, at Claus Hancke er interessant at høre på, vores medicin, er vores mad, det er jo ikke ukendt, at vi bl.a. kan spise os ud af en diabetes 2 bl.a. og jo ...., der er mange flere - kan være, at jeg holder et foredrag en dag smiley

  Dejligt at se dig smiley smiley


 •   1. dec 2020 HUM spise os ud af det jeg forsøger - desværre kan jeg ikke indsætte et billede smiley

 •   10. dec 2020 Kære Leon - det er ikke mig, der forhindrer dig i at indsætte et billede smiley

 •   10. dec 2020 Jetset det kunne jeg heller ikke forstille mig smiley

Kommentér på:
Hysterisk
jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce