Hvilket internet skal jeg have?: Bredbånd forklaret

Hvilket internet skal jeg have?: Bredbånd forklaret

7. jan 2021

Dette indhold er sponsoreret


Måsker er du lige flyttet hjemmefra eller tilflyttet en ny bopæl? Så er der mange ting, der skal være styr på i begyndelsen. Og i vores moderne tidsalder, så er der flere ting, du sikkert betragter som uundværlige. Men én af dem, der fylder utrolig meget, er internet. Kort sagt, så kommer du ikke langt uden internet i din husstand. Internet bruger vi til absolut alt i hverdagen. Du bruger det sikkert, når du tjekker nyheder om morgenen eller lytter til morgenradioen. Så tager du måske videre på arbejde eller i skole, hvor computeren og internettet med god sandsynlighed er et værktøj, i bruger. Når du har fri, tager du måske hjem og tænder for en film eller en serie på netflix. Her er internettet også på spil. Det står altså klart, at du bør investere i bredbånd, der hvor du bor. Men bredbånd kan ofte være en jungle at finde rundt i. For hvad kan de forskellige typer bredbånd? Og hvilke behov opfylder de? For at gøre det nemmere for dig, så kommer her en lille liste over forskellige typer af bredbånd, og hvorfor du bør overveje dem. På https://find-internet.dk/ kan du sammenligne priser for de forskellige typer.

Mobilt bredbånd

Er du typen, der altid er på farten og er afhængig af internet i forbindelse med dit arbejde? Så er mobilt bredbånd måske vejen frem for dig. Her får du et USB-stik eller en router med et simkort i, så du ganske enkelt har internet, hvor end du går hen. Så kan din computer altid komme på internettet. Dog er der ikke her ubegrænset forbrug. Du betaler for en pakke med en bestemt mængde data, der passer til dit forbrug. Bruger du en højere mængde, så kommer der yderligere udgifter på.

Fibernet

Fibernet giver hastigheder helt op til 1000 mbit i dit hjem, og det er derfor en af de hurtigste former for bredbånd, du kan få. Dog kræver fibernet, at bygningen du bor i har fået lagt de lyslederkabler, det kræver at modtage fibernet til en router i boligen. Har du dette installeret, er det oplagt at bruge fibernet som din type bredbånd, da du her får utrolig høje hastigheder for pengene. 

Kabel-tv

Hvis din bygning ikke lige har muligheden for at få fibernet, så er bredbånd via kabel-tv et godt plaster på såret. Med en internetpakke fra en given udbyder, kan du tislutte en router TV-kabelet i dit hus eller din lejlighed, og så får du ganske høje hastigheder. Og forbruget er ubegrænset.
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce