Hos hjertespecialisten

Hos hjertespecialisten

251visninger 4 svar | 2. apr

Hos hjertespecialisten

Jeg har været til hjertespecialist. Jeg skal love for, at videnskaben og teknikken er kommet langt videre end sidst jeg var til lignende undersøgelse. Her kunne jeg ganske enkelt se mine indre organer på en skærm lige så klart som på en Hollywood-film.

Min egen læge kunne ikke høre gennem sit stetoskop, hvad der var galt med min hjertelyd - han mente, der var lidt fedt på hjertet, men han var ikke sikker. Det var derfor, min gode doktormand sendte mig til Frederiksberg Hjerteklinik som måske kunne give ham svaret.

I disse corona-tider tager man alle mulige forbehold og hensyn til smittefare. Sådan var det også hos hjertespecialisten. Vi vaskede hænder og sprittede dem ved toiletbesøg.

Alt blev sprittet - også den briks jeg skulle ligge på. Undersøgelsen var utrolig hurtig og ikke så ubehagelig, som jeg frygtede.

Min hjertespcialist måtte lige kikke een gang og een gang til: Han fandt "synderen" .

Jeg er anderledes end alle jer andre, så I må tage hensyn til mig og bukke og neje. Det viste sig nemlig, at jeg har en hjerteklap mere end alle jer andre. Den har jeg levet godt med i alle de 76 år, jeg har levet. Nu skal jeg pludselig til kontrol på Rigshospitalet en gang om året - men jeg slipper da gudskelov for en operation.

Vel hjemme igen kunne jeg meddele min datter, at hun skulle lade sig undersøge for samme lille dims inde i hjertet.

Det kommer der af, at man går til doktormanden for at få at vide, at blodtrykket er normalt.

Da jeg kun har snapsen til særlige og sjældne lejligheder, drak jeg et glas rødvin, da jeg kom hjem - der var sandelig en del, som skulle skylles ned.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Hos hjertespecialisten
Kommentér på:
Hos hjertespecialisten
x