Hair Extensions - vejen til håret du altid har drømt o...

Hair Extensions - vejen til håret du altid har drømt o...

8. nov 2018

Top kvalitet til rimelige priser. Hos Avezu finder du hair extensions i grade 5AAAAA+ og 6AAAAAA+. Vi forhandler udelukkende 100% ægte remy hair i Nepalesisk luksuskvalitet. Hos Avezu er vi eneforhandler af denne lækre kvalitet, som sikrer dig det bedste hår i en fantastisk kvalitet. Vi fører alle påsætningsmetoder indenfor hair extensions, såsom microrings extensions, hot fusion extensions, clips in extensions, flettemetoden, easy weft og vores populære volume one piece clip in. Vores nepalesiske luksus hår sikrer dig en unik hårstruktur, som blender perfekt ind i vores eget skandinaviske hår. Vi sætter en ære i en exceptionel høj kundeservice og står altid til rådighed for professionel råd og vejledning.


Startpakker med de bedste produkter til hair extensions

Udover hair extensions forhandler vi en lang række andre ting, såsom alt, hvad du skal bruge for at påsætte dine hairextensions, blandt andet fører vi et stort udvalg af startpakker i alle metoder, som sikrer dig at du har, hvad du skal bruge til en fuld påsætning. Vi har også den helt rette hårpleje til alt slags hår, både til hairextensions men også specielt udviklet til dit eget hår. De essentielle olier i vores Macadamian hårpleje serie er udvundet af olien fra macadamia nødden som tilfører håret en helt unik dybdevirkende pleje, der går ind og arbejder i hårets skællag. I hårpleje serien finder du shampoo, conditioner, kur, og serum.


Vi er desuden også officiel Dinair Airbrush makeup forhandler i Danmark. Dinair er et brand fra USA der har specialiseret sig i kunsten inden for Airbrush makeup. Med Dinair airbrush makeup får du en fejlfri finish og et perfekt look, hvilket også har gjort brandet så populært hos stjerner og kendte verden over. Med Dinair Airbrush startkit fra Avezu kan du selv komme i gang med en verden af fantastiske looks, let og enkelt derhjemme.


Få den optimale styling ud af dine extensions

Når nu makeuppen er på plads, så skal håret styles! Og til det forhandler vi det verdenskendte brand ghd. Ghd sætter standarten inden for elektroniske elapparater til håret. Med ghd’s store udvalg af glattejern, føntørrer, krøllejern, styling produkter, børster, og kamme, så du kan skabe et hvert look, uden at gå på kompromis med dit hårs sundhed, eller holdbarheden af resultatet. Ghd er perfekt til styling af både dit naturlige hår, men i høj grad også perfekt til dine hair extensions.

Lav lækre bølge, eller waves, så dit eget hår falder mere naturligt ind i

dine hair extensions.

Catwalks og modeblade verden over dikterer bølger, fald og bevægelse i håret, og hos Avezu har vi alt hvad du skal bruge for at følge trit med trenden!


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce