H2CAP Plus – den mest revolutionerende energidrik

H2CAP Plus – den mest revolutionerende energidrik

27. nov 2018

Drik dig til antioxidanter og mere energi

Nu kan du genoplive og gøre dit vand energifyldt, som du aldrig har oplevet det før. Skru H2CAP Plus på din vandflaske og tilslut den til din smartphone, laptop, powerbank eller stikkontakt via usb-stik. Nu omdanner den dit drikkevand til hydrogen-rigt vand.


Den mest powerfulde antioxidant

Nu kan du booste dit drikkevand ved at sætte en H2CAP Plus på din vandflaske. Dermed booster du dit vand med molekylært hydrogen, som er den mest powerfulde antioxidant der findes. Denne smarte mini ioniseringsmaskine i lommestørrelse vejer blot 53 gram, og omdanner almindeligt drikkevand til hydrogen- rigt vand. Ved at drikke 1,5 liter Tyent vand om dagen opnår du den samme antioxidantiske effekt som 1512 bananer eller 1036 æbler (ved 1000 ppb ~ 1 mg molekylært hydrogen og -400 ORP).


Verdens sundeste energidrik

Molekylært hydrogen er 88 gange mindre end c-vitamin. Men det særlige ved den er, at den trænger igennem til alle kroppens celler og organer. Den findes naturligt i kroppen i forvejen. Molekylært hydrogen er i stand til at komme helt ind i mitokondrie eller cellernes kraftværker, som sørger for energi til kroppen. Den er derfor uundværlig ved fysisk træning og motion.

Den giver nemlig ikke bare fantastisk med energi til cellerne, men den detoxer også cellerne helt utroligt. Den syre som kommer pga. fysisk træning er molekylært hydrogen også i stand til at nedbringe. Det gør at kroppen holder længere ud under træning og restituerer langt hurtigere.


Oxidativ stress årsagen til mange sygdomme

Ved at drikke hydrogen-rigt vand, så reduceres oxidativ stress signifikant, det reparerer celle-gener, eliminerer inflammation, det er super anti-aging og sørger for et godt alment helbred samt en sund og mere ungdommelig hud. Det er den eneste antioxidant som er i stand til at neutralisere de mest skadelige frie radikaler inden de gør skade i cellerne. Det er netop de mest celleødelæggende frie radikaler, som er årsag til sygdomme. Vi bliver angrebet i titusindvis af frie radikaler hver dag.

Nogle af de sundhedsmæssige fordele ved at drikke hydrogen-rigt vand er at det reducerer træthed. Det giver langt mere energi at drikke ioniseret vand eller hydrogen-rigt vand. Det har enorm effekt på allergier og kronisk inflammation. Det forbedrer hjerte-kredsløbet og har en påvist signifikant effekt hos diabetespatienter. Det har stor virkning på de følgesygdomme, der kommer som følge af diabetes. Forskning har bekræftet at det blandt andet nedsætter risikoen for blindhed med 45% hos diabetes patienter – både hos type 1 og type 2.

I 2010 skrev Free Radical Research følgende om molekylært hydrogen: “Det er ikke en overdrivelse at sige, at hydrogens vigtighed som terapeutisk og forebyggende medicin vil blive enormt i fremtiden.”

Den videnskabelige forskning har bekræftet, at molekylært hydrogen har gavnlig indflydelse på over 170 sygdomme.


Hydrogen booster i lommestørrelse

H2CAP Plus er den mindste, letteste og mest powerfulde hydrogen booster i verden. Sæt den til din mobiltelefon, laptop, powerbank eller stikkontakt og på bare 3 minutter og 50 sekunder producerer den det sundeste vand med ufattelige sundhedsmæssige fordele.


Gør huden sund og rask

I Malaysia led en mand af kronisk psoriasis. Lægerne kunne ikke gøre mere for ham, så han måtte leve med sin sygdom resten af sit liv. Han kom i kontakt med en Tyent forhandler (VWA Functional Water). Han begyndte at drikke 3 liter vand dagligt. Efter blot 30 dage var hans hud helt uden eksem og skorper.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg