Gummistøvler kan være alfa omega for din oplevelse

Gummistøvler kan være alfa omega for din oplevelse

23. nov 2017

Vi kender alle det at bevæge os ud på en gåtur eller på festival, hvor det danske vejr viser sig fra sin værste side, og det står ned i stænger. Det er altid træls at få våde sko, særligt hvis man ikke har mulighed for at få tørre på som for eksempel på en af de mange danske festivaler. Derfor er det altid klogt at have et par gummistøvler på fra starten af, eller i det mindste medbringe et par, hvis man ved at man skal være væk i en længere periode. Gummistøvlerne er dog langt fra særlig manges første valg, da de sjældent er særlig kønne at se på, og de er desuden ikke ret tit komfortable.

 

Heldigvis er der enkelte producenter, der forsøger at producere gummistøvler som er elegante, samtidig med at være enormt praktiske og komfortable i en længere periode. En af disse virksomheder er Ilse Jacobsen, som designer en lang række moderigtige produkter til kvinder, herunder også gummistøvler. 

Håndlavede gummistøvler fra Ilse Jacobsen

Alle Ilse Jacobsens gummistøvler er håndlavede i naturgummi, og er kendte over hele Skandinavien som et design ikon. Selve gummistøvlen er enormt praktisk i forhold til dens elegante design, imens den samtidig er komfortabel igennem hele forløbet. Gummistøvlen er god til dagligdagsture i skoven, til stranden, eller kan med fordel bruges i det føromtalte eksempel med festivaler. De har formået at gøre et produkt som gummistøvlen feminin ved brug af en hælløsning, som ophøjer støvlen og giver den et feminint udtryk. Såfremt man er til et mere enkelt design fører de også design med et minimalistisk udtryk, som komplimenterer stort set alle outfits.

 

Er du interesseret i at se mere til disse designs, kan de findes på Ilse Jacobsens hjemmeside, www.ilsejacobsen.com. Her er det også muligt at finde alle de andre produkter som de markedsfører, som blandt andet bukser, kjoler, tasker og diverse andre typer af regntøj. Fælles for produkterne er at de er utroligt veldesignet, og altid i den bedste kvalitet.

Hold dig løbende opdateret på nyheder fra Ilse Jacobsen

Det er heldigvis muligt altid at holde sig opdateret på Ilse Jacobsens nyeste design igennem deres hjemmeside. Nederst på hjemmesiden har de et stort valg af sociale medier, som det er muligt at abonnere på. Listen tæller blandt andet Facebook, Instagram og Pinterest. Det er svært at holde øje med diverse sociale medier hele tiden, og derfor er det en god idé at tilføje sin e-mail til deres nyhedsbrev, så man er sikker på aldrig at gå glip af en stor nyhed, eller et godt tilbud fra Ilse Jacobsen.

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce