Gaveideer til manden der har alt

Gaveideer til manden der har alt

17. aug 2018

Kender du det, manden i dit liv har fødselsdag, eller måske er det din far eller bror der fylder år. Uanset hvad kan det være en utrolig svær opgave at finde en god gave til mænd og en ønskelisten er et sjældent syn nu til dags. Derfor har vi lavet denne liste som giver inspiration og ideer til gaver enhver mand ville blive glad for. Her er de perfekte gaveideer til manden der har alt.


Ølsmagning

Hvad er mere ideelt end et gavekort til ølsmagning? Alle mænd kan lide øl(få kan måske ikke, men er de rigtige mænd?). Man går derfor ikke galt i byen med et gavekort til ølsmagning. Ølsmagning er en gave enhver mand ville blive glad for, og den ideelle aktivitet for en mand. Hvad end du ønsker at give din kæreste en god oplevelse med hinanden, eller du vil forære ham en fed aktivitet han kan lave med sine venner, ja så er ølsmagning det oplagte valg. Derudover er ølsmagning faktisk en ret billig, men hyggelig aktivitet. Det kan fås for omkring 300 kr. for 2 personer.


Morgenkåbe

En lækker, blød og flot morgenkåbe. Hvilken mand har ikke brug for en morgenkåbe som man kan springe i om morgenen og sidde og nyde som morgenkaffe. En morgenkåbe er en ideel gave til manden der har alt. En mand kan altid bruge morgenkåbe. Måske er den gamle slidt, eller outdated, eller måske har han bare slet ingen morgenkåbe? Uanset hvad går man ikke galt i byen med en morgenkåbe. Der findes morgenkåber i alle prislejer. Fx kan man i Magasin få en lækker morgenkåbe til 399 kr. eller man kan hoppe ud i en lidt dyre variant fra Ralph Lauren til 999 kr. Få inspiration til køb af morgenkåber til mænd ved at læse Mandemagasinets store guide her.


Et nyt ur

Et ur er det eneste rigtige smykke en mand kan bære. En modebevidst mand kan altid bruge et nyt ur og et ur kan være en rigtig god og personlig gave. Inden du køber ur så husk at tjek op på hvilken stil manden godt kan lide. Er han mest til klassiske ure som er simple med en læderrem, eller er han mere til sportsure med stållænke. Et nyt og flot ur kan være en gave der virkelig vækker glæde og overraskelse, selv hos manden der har alt. Ulempen ved at købe et ur kan være, at det som regel er en ret dyr gave, såfremt man ønsker et ur af en ordentlig kvalitet.


Billetter til koncert eller sportsbegivenhed

Har din mand et favoritband eller et favorit sportshold? Så kan du overveje at give ham billetter til at se dem. Giver du 2 billetter kan du måske selv være heldig at komme med. Oplevelser er generelt en god idé til manden der har alt. Alternativt kan du også overveje at give et gavekort til oplevelser. Billetter til en koncert eller måske en fodboldkamp er som regel også en overskuelig pris, som er meget velegnet som en gave, hvad end det er til din kæreste, far, bror eller måske bare din gode ven.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce