forfatter in spe!

forfatter in spe!

216visninger 1 svar | 7. jun 2019
Undskyld jeg forstyrrer

Nu er jeg kravlet langt op ad alders-stigen, så jeg må desværre tage den mere med ro. Jeg er 74 år, går i to klubber og er stoppet med frivilligt arbejde - andre steder end hjemme hos mig selv. Jeg er blevet min egen arbejdsgiver. Min selv-valgte opgave er at skrive en bog om "Mig og Vesterbro".

Det er en udfordring i at huske tilbage og at skrive i et sprog, så folk gider læse det. Min datter er korrekturlæser og min søde veninde Søster Elisabeth vil se på min tegnsætning. Der er nemlig altid NOGET, der kan rettes på.
Mange tror, at man bare lige kan sætte sig ned og fyre løs, men min hidtidige erfaring er den, at jeg måtte skrive det hele om igen, da min korrekturlæser mente, det var for kedeligt skrevet. 

Nu har jeg skrevet nogle kapitler, og nu er hun mere tilfreds. Jeg vil give mig god tid til at huske på flere historier fra Vesterbro, så jeg håber, bogen bliver læseværdig.
Der er lang vej endnu, men det er spændende, og så kan jeg holde pauser, når det passer mig.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  forfatter in spe!
  •   2. jul 2019 Hvor lyder det spændende, den bog vil jeg da gerne købe, kan godt lide selvbiografier, og netop om dem, som jeg "kender", men rigtigt, jeg tror nu heller ikke det er nemt, for rigtigt det må heller ikke blive for kedeligt, men jeg synes nu, det går meget godt med din formulering, så bare klø på smiley

Kommentér på:
forfatter in spe!
x