Fordele ved at cykle

Fordele ved at cykle

5. jan 2018

Der findes næsten uendelige fordele ved at cykle – uanset om du gør det for sjov eller træner til det næste store løb – og i Danmark har vi med vores landeveje omringet af skøn, flad natur, de bedste forudsætninger for at opleve vores omgivelser uden at skulle hive bilen ud af garagen hver gang.


Det er heller ikke nogen hemmelighed at motion er sundt for os uanset aldersgruppe og niveau, men hvis du stadigvæk ikke er sikker på om cykling reelt er noget for dig, har vi nedenfor udarbejdet en liste med nogle af de fordele som du kan drage nytte fra når du begiver dig ud på eventyr på din cykel!


Godt for helbredet

Sundhedsstyrelsen anbefaler at vi motionerer mindst 30 minutter dagligt og det er der en god grund til. Vi minimerer ikke kun chancen for at udvikle problemer som overvægt og hjerteproblemer senere i livet, men giver også vores mentalitet et boost og undersøgelser har vist, at jævnlig motion faktisk kan være et godt middel mod depression og andre psykiske sygdomme.


Når du cykler kombinerer du fysisk motion med det faktum at du er udendørs og omringet af frisk luft og nye omgivelser – alt sammen noget som er godt for dig!


Tab dig ved at cykle

Det behøver ikke nødvendigvis være svært at tabe sig. Du skal blot sørge for at forbrænde flere kalorier end du indtager, hvilket i sig selv lyder nemt. Meget sværere er det dog at holde vægten nede, og undersøgelser har vist, at personer som ikke motionerer under og efter deres vægttab har større tendens til at tage på igen.


Når du cykler vil du forbrænde kalorier – hvor mange afhænger af hvor langt og intenst du kører derud af, men én ting er sikkert: der er langt flere fordele ved at tage cyklen ud i naturen fremfor at blive siddende foran fjernsynet!


Det behøver ikke koste en krig

Selvfølgelig kan du finde cykler i alle prisklasser, men ønsker du en god og stabil cykeloplevelse hver gang, er der ingen der siger at du behøver at gå ud og bruge en formue -  til forskel fra mange andre sportsgrene, som kræver at din pengepung er langt mere involveret. På HelloRider.dk kan du med garanti også finde en cykel der passer til dine ønsker og ikke mindst budget. Her finder du altid et godt tilbud på kvalitetscykler og her kan alle være med – uanset alder, niveau og budget.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce