Føtex - kun for de unge og raske

Føtex - kun for de unge og raske

141visninger 3 svar | 7. nov 2019
Dette her er måske nok en lille sag for mange lidt yngre mennesker, men for os ældre, som har vores åreknuder, skæve ben, et lidt slidt hjerte eller andet inde i korpuset, er det her et problem, som ikke burde opstå, hvis man i Føtex på Vesterbrogade i København V. havde tænkt lidt mere på alderdommen - eller bare dem, som ikke er helt raske i benene.
Nå, designerne, eller hvem der har ikke har haft hjenen med på deres kontorer, har nok ikke selv ældre slægtninge, så de er undskyldt.
Jeg har skrevet til Føtex:

Man har gjort et flot stykke arbejde med at indrette Føtex på Vesterbrogade, så der er mere plads og større varesortement.
Man har også gjort et godt stykke arbejde, for at man kan sidde og slappe af på høje stole og borde. Desværre kan os ældre ikke bruge de stole, da vi ikke kan stige op på dem. Jeg har talt med flere ældre, som desværre må handle i en anden butik, da de trænger til at puste ud oven på handlen. Men det er kun de unge, der kan det, så derfor sløjfer jeg også den butik, som vi lægger penge til - lige som de unge gør.

Heldigvis har vi Fisketorvet, som har gjort det helt rigtige, lavet siddepladser til alle slags kunder - og ikke kun for de unge raske mennesker.
Farvel og tak efter mange år som kunde på Vesterbrogade.

Venlig hilsen
Daniella Laubech

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Føtex - kun for de unge og raske
Kommentér på:
Føtex - kun for de unge og raske
x