Føl dig i live med disse hæsblæsende oplevelser

Føl dig i live med disse hæsblæsende oplevelser

11. jul 2018

Den ene dag tager den anden, og hverdagen har godt fat i dig med møde efter møde på arbejdet, og familien og vennerne, der også skal være tid til. Ferien, som du har bestilt, ligger alt for langt ude i fremtiden, og du mangler lige den der lille pause fra ræset.

Små korte glimt af betydningsfulde oplevelser har den fordel, at du kan leve højt på dem i uendelig lang tid. Hver gang du hiver mindet frem, vil det være som om, at du er der igen.

Herunder har vi samlet en række forslag til hæsblæsende oplevelser, som du nemt kan presse ind i weekenden i et ellers stramt program.


Tandemspring

Tænker du, at din næste weekend skal krydres med et tandemspring, så kan det nemt klares i løbet af en formiddag. Hvorfor ikke tage familien eller vennerne med som tilskuere?

Fordelen ved at vælge et tandemspring er, at du ikke behøver at bruge tid på flere timers undervisning og forberedelse. En erfaren og professionel instruktør vil sørge for alt det praktiske, og du skal blot holde fokus på at nyde dit frie fald. Se billeder af tandemspring, hvis du tænker, at det lige er noget for dig.


Vandski

Kombiner en dag ved vandet med sjov på vandet ved at prøve vandski. En erfaren instruktør vil lære dig den vigtigste teori og nogle øvelser i vandet, hvorefter du er klar til din første tur på vandski.

Hvis du er nybegynder, vil det kræve nogle forsøg, før du er oppe at stå på skiene. Er du til gengæld god til at holde balancen, kan du forvente flere minutter flyvende på vandet.


Bungy Jump

Ved et Bungy Jump bliver du hejst op i luften og bliver placeret på en lille platform. Herefter springer du i frit fald direkte ud i luften. Men bare rolig – du vil være godt sikret med kraftige elastikker spændt godt fast om benene.

Efter det første frie fald vil elastikken stoppe dig et kort øjeblik, hvorefter du bliver trukket tilbage og får endnu en tur flyvende nedad.


Helikopterflyvning

Det er en helt særlig oplevelse at se landskabet fra luften, og med en helikoptertur kan du se lige præcis de områder af Danmark, som du vil. For eksempel er det muligt, at du flyver en tur henover dit eget hjem.

En helikopter er på mange måder et imponerende fartøj, fordi den let og elegant løfter sig fra jorden ved hjælp at dens propeller. Denne egenskab gør også, at du på turen vil have en oplevelse af at være meget tæt på de områder, du flyver over.


Motocross

Skal der fart på, og kan du godt tåle at få mudder på tøjet, så skal du helt klart prøve at køre motocross. Det er muligt at køre motocross i alle aldre, så ønsker du at lave en familieudflugt, kan dette sagtens lade sig gøre. På banen har de hjelme i alle størrelser, og I vil blive grundigt instrueret af professionelle instruktører, inden I bliver sluppet løs på banen.

Du kan også vælge at køre ræs mod vennerne, og sikkerheden vil til hver en tid være i top.


Gokart

Skulle du nu have fået lyst til mere fart og spænding, så skal du også prøve kræfter med en tur på gokartbanen. Det er sjovt og udfordrende at køre gokart, og på de asfaltbelagte baner vil du opleve en masse overhalingsmuligheder, mens du kører.

For at gøre din oplevelse mere nervepirrende, har de fleste baner også opsat en storskærm langs banen, så du hele tiden kan følge med i dine omgangstider og placering.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg