Fodboldspillere leaser Ferrari

Fodboldspillere leaser Ferrari

19. aug 2018

I Danmark, men især i udlandet, hører professionelle fodboldspillere og super lækre luksusbiler sammen. Når dine ben og fødder sørger for mad på bordet, skal de så sandelig også transporteres rundt på fornemste vis, når dagens træning er afsluttet.

Det er ikke et særsyn at se de højt betalte spillere komme kørende i biler af mærkerne Lamborghini, Ferrari eller Bentley, der for os almindelige mennesker koster en halv arm og et ben.


Økonomisk fordel

Biler i millionklassen er en stor udskrivning for selv en professionel fodboldspiller, og eftersom de fleste spillere med en indkomst af den størrelse har finansielle rådgivere, er der fremgang indenfor leasing, når det kommer til leasure køretøjer.

Selv om pengene måske står på kontoen, er der stadig flere og flere spillere, der vælger at bruge leasing i stedet for en mere kortsigtet form for finansiering.


Grunden?

Selv om lønnen som professionel fodboldspiller er høj, bliver pengene ofte investeret af finansielle rådgivere og spillerne får udbetalt en sum hver måned svarende til 'lommepenge'. Det er de penge de har at leve og lege for hver måned.


Ny måned, ny bil

Som andre velhavende kunder, der vælger at lease store, dyre biler, er der store økonomiske fordele ved leasing. En anden vigtig faktor er, at når du leaser har du mulighed for at skifte bil som vi andre skifter underbukser – undskyld mit franske. Så hvorfor købe en bil til flere millioner, hvis du i morgen hellere vil køre i en anden?

Ved at lease opnår du den største frihed til at skifte bil, så ofte du ønsker det. Faktisk er det sådan, at hvis du som udgangspunkt ønsker at beholde din bil i mindre end to år, er leasing ofte den bedste løsning for dig, økonomisk set. For en ny bil mister så stor del af sin værdi i løbet af de første år, at det ikke kan svare sig at købe og sælge videre på mindre end 2-3 år.


Flexleasing din egen Ferrari

Har du lyst til at køre rundt i din egen luksus Ferrari, har du med en leasingaftale en reel mulighed for at få din drøm opfyldt.

Der findes nemlig firmaer, der har specialiseret sig indenfor Ferrari leasing  eller leasingaftaler på andre luksusbiler i den helt høje ende af prisskalaen.

Få din drøm opfyldt og kør ind i efteråret i din helt egnen spritnye Ferrari.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce