Flere fordele ved streaming af TV

Flere fordele ved streaming af TV

16. okt 2019
Engang var det ikke muligt at bestemme, hvad du gerne ville se, hvornår du gerne ville se det, og du var bundet til et sted med tv. I dag ser dette dog noget anderledes ud. Streaming er i løbet af de seneste år blevet et hit blandt unge såvel som gamle, hvilket der ikke er noget at sige til. Der er mange fordele ved at streame tv frem for altid at se flow tv. Disse fordele vil du blive præsenteret for her i det følgende.

Stream hvor du vil, på hvad du vil
Før i tiden var det de bestemte tv-kanaler, der bestemte, hvad der var på programmet fra morgen til aften. Den eneste medbestemmelse du havde, var hvilken kanal, du ville se. I dag kan du vælge at se lige det, som du har lyst til, når du har lyst, og så kan du endda gøre det hvor som helst, så længe du har en internetforbindelse til rådighed - hvilket de fleste har i dag med deres mobiltelefoner. 

Du kan streame tv på adskillige enheder. Du kan gøre det på din mobil, tablet, spilkonsol, dit tv, hvis du har et chromecast, smart tv eller Apple tv. En spilkonsol har i dag flere funktioner, end at du blot kan spille på den. Du kan også streame på disse i dag. Det eneste det kræver, er, at du installerer appen til den pågældende streamingtjeneste. Et chromecast er en lille enhed, som du sætter i dit fjernsyn. Denne giver dig muligheden for at caste dit streamede tv på dit fjernsyn fra mobil, computer eller tablet. Smart tv og Apple tv har mange af de samme funktioner. Med disse behøver du ikke at skulle tilslutte et chromecast eller en spillekonsol for at kunne streame tv. Heri er der nemlig indbygget apps, der giver dig muligheden for at streame. Klik her og læs mere om Apple tv.

Utallige streamingtjenester
I dag findes der et utal af streamingtjenester, som du kan benytte - enten gratis eller for en sum penge. De tjenester du kan benytte gratis, er sådan nogle som DR TV, Viafree og Filmstriben. Filmstriben kan du dog kun benytte, hvis du er oprettet i databasen hos dit lokale bibliotek - er du ikke det, kan du hurtigt blive det ved at oprette dig som gratis bruger hos dem. De gratis tjenester har som regel et begrænset udvalg og ikke særlig mange af de helt populære film og serier. Er du på udkig efter disse, skal du over og vælge nogle af de tjenester, der kræver månedlig betaling. Du kan blandt andet vælge mellem Netflix, Viaplay, HBO Nordic, CMore og lignende. Viaplay er gode til at hente flere af de nye film ind, men til gengæld skifter de forholdsvis ofte ud i deres udvalg - når dette sker, bliver de gamle til film, som du kan leje. Grundet den store udskiftning er der dog en god chance for, at film der tidligere var gratis, bliver det igen. Netflix har også et stort og populært udvalg, både af serier og film. Er du mest til serier, skal du dog vælge HBO.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x