Fire gode råd til at give dit look et friskt pust

Fire gode råd til at give dit look et friskt pust

16. dec 2019

Der er mange veje til et frisk og nyt pust i hverdagen, og et af dem kan være igennem dit look. Dette kan du gøre gennem mange forskellige ting, som dit tøj, nyt undertøj eller måske en tur til frisøren. Uanset hvordan du gerne vil give dit look nyt liv, så er der en vej. Dog kan det hurtigt blive svært at overskue for mange, og derfor får du i denne artikel fire gode råd til, hvordan du nemmest får det look du går og drømme om. Overvejer du dog en større forvandling, kan du måske overvejer en smut forbi tandlægen, hvor der er mange forskellige typer af behandlinger, som kan give dit et blændende smil.Ny garderobe

Den mest simple vej til et friskere look er gennem en nye garderobe. Det kan være, at du trænger til helt nye kjoler, eller måske er jeansene i skabet blevet for slidte til at være pæne længere. En af de bedste måder at skabe sig et overblik over ens garderobe er at være sikker på, at man har alle basiselementerne. Dette kan være en pæn jakke til hver årstid, og det er bukser til både arbejdet og til fritid. Når du har fået et overblik gør det dig nemlig nemmere i stand til at finde ud af, hvad du mangle ri din garderobe for at give det nyt liv.

Frisørtid

Efter du har gennemgået skabet, så er der tid til et smut forbi frisøren. Det er vigtigt at huske, at håret har godt af at blive klippet hver tredje til fjerde måned, og derfor er en tid hos frisøren aldrig dårligt. Trænger du virkelig til et helt nyt look, kan du overveje en helt ny farve. Dette er som regel den mest gængse måde at finde sit helt eget præg på sig selv i hverdagen. Er dette dog ikke noget for dig, så kan du overveje en større klipning eller måske at få permanente krøller. Uanset hvad du føler for, når du sidder i frisørstolen, så kan det give dig et mere friskt look. 

Nye accessories

Mangler du stadig noget for at fuldende dit look, så kan en tur forbi den lokale smykkeforhandler være en god ide. Her kan du nemlig vælge imellem mange forskellige typer af smykker. Er du til en større forandring kan du få lavet huller i ørene, eller måske vil du gerne have flere huller i ørene end dem, som du allerede har. Du kan give dit look den helt store omgang ved at lægge tankerne i blød og finde ud af, hvilke typer af accessories, som gør at du udstråler selvsikkerhed og overskud i hverdagen. 


Aktiver din krop

Noget som mange glemmer, når de gerne vil give deres look et friskt pust er, at det sagtens kan gøres gennem motion og aktivering af kroppen. Når du bevæger dig, giver du din krop lov til at arbejde, og dette vil kunne ses i din hud og på dit hår. Du vil hurtigt kunne mærke, at motion kan give dit det helt rigtige friske pust i hverdagen, som du går og mangler.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x