Find skønheden i køkkenet!

Find skønheden i køkkenet!

20. dec 2017

Kvinder og mænd bruger efterhånden tusindvis af kroner på olier, cremer og serummer, der skal hjælpe med at få ansigtet til at gløde, og som hjælper på uren hud.

Vidste du, at du faktisk kan lave dine egne plejemidler med ting, som du alligevel har i køkkenet? Med olivenolie, citron, salt, kaffe og avocado kommer du rigtig langt - og så til en pris, der ikke er at sammenligne med de produkter, du køber i butikkerne.


Her kommer et par forslag til ,hvad du kan bruge til at pleje din hud med ingredienser fra køkkenet.


Skrubbemaske, der ikke river huden


Find en citron, lidt olie og noget kaffe (ikke instant). Lav en blanding af ca. 2 spsk. olie, saften fra en kvart citron, og en teskefuld kaffepulver. Kaffe er godt at bruge som slibekorn, fordi kornene er runde - og dermed ikke river din hud. Citronsaften renser, og virker godt på uren hud.

Masser blandingen ind i ansigtet, og pas på, så du ikke får det i øjnene - herefter skyller du af og afslutter med en creme eller olie.


Ansigtsmaske til uren hud


Som nævnt så er citron godt mod uren hud, og derfor er det også en ingrediens i denne lækre ansigtsmaske. Du skal bruge:


  • 1 spsk. citronsaft

  • 1 knivspids salt

  • 2 spsk honning

Fremgangsmåden er ultranem - pres citronen i en skål, og tilsæt saltet. Når det er opløst, tilsætter du honning og blander. Tag masken på og lad den sidde i 3-5 minutter. Citronen renser aktivt, saltet åbner dine porer og honningen tilføjer fugt.


Ansigtsmaske til tør hud

Her har du også en super nem løsning til at pleje din tørre vinterhud. Alt du skal bruge er:

  • 2 tsk. honning

  • 1/2 avokado

Avocadoen skal moses, om du bruger gaffel eller blender er lige godt - bare den er godt most. Bland med honning, og påfør masken. Lad den sidde i ca. 10 minutter, så huden kan optage masser af fugt.


Rens dit ansigt med olivenolie

Endnu et let og billigt tip.Rens ansigtet med olivenolie og vand. Bland lige dele olivenolie og lunkent vand i en tætsluttende flaske og ryst. den. Rens dit ansigt med blandingen og masser den ind i huden. Slut af med at vaske af med lunkent vand og tør ansigtet.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce