Fede opgraderinger til dit hjem

Fede opgraderinger til dit hjem

7. jan 2021

Dette indhold er sponsoreret

Går du derhjemme og synes der trænger til at ske noget nyt? Overvejer du om der gadgets som kunne hjælpe dig med at gøre din hverdag nemmere og din bolig lidt federe? Så læs videre her, og få nogle gode bud på, hvad du kan investere i, for at opgradere dit hjem, så det kan lidt mere, og så du måske skal gøre lidt mindre. 


En hjælper der altid er tilstede 

Flere producenter har efterhånden lavet en lille online hjælper, som du kan kalde frem ved hjælp af stemmen. Om det er Amazons Alexa, Google Assistant eller Apples Siri, så kan de smarte assistenter hjælpe med mange ting i hjemmet. Overvej om du skal opgradere til 5g, så du rigtig kan være sikker på den hurtigste internetforbindelse når du benytter dig af en af de online assistenter. Du kan stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord, få status på vejret, styre musik og andre smarte ting. Du kan få hjælp til at holde styr på mange af de små ting i hverdagen, mens du fikser aftensmaden eller andet. Få et overblik over din kalender, lav regnestykker, sæt en timer eller lav en indkøbsseddel. Mulighederne er mange, og du vil hurtigt blive afhængig af din lille online hjælper. 


Hurtig støvsugning 

Rengøring og herunder støvsugning er for de fleste en træls pligt, som blot skal overstås. Har du en hund der fælder, eller efterlader du blot selv en masse hår rundt omkring, er det særligt frustrerende hele tiden at skulle hive støvsugeren ud af skabet, og bruge tid på at få gulvet rent og pænt igen. Med en robotstøvsuger slipper du for selv at skulle bruge tiden på at støvsuge. Du sætter blot støvsugeren i gang, og så kører den selv rundt i rummet og får gjort gulvet fint igen. På den måde kan du i stedet bruge din tid på noget du har meget mere lyst til. 


Smart belysning

En fed tilføjelse til dit hjem, er smart belysning. Der findes flere forskellige varianter, men du kan blandt andet få løsninger hvor du kan styre både lysstyrke og -nuance på en lille fjernbetjening eller via en app på din telefon. Den perfekte løsning til når du ligger i sengen og mangler at slukke lyset. Du kan også få lys omkring dit fjernsyn, som ændrer farve alt efter hvad der er på skærmen. På den måde får du en endnu bedre oplevelse, hvor indlevelsen bliver større og effekten af det du ser bliver bedre.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce