Et irritationsmoment i hverdagen er nu væk

Et irritationsmoment i hverdagen er nu væk

9. okt 2019

Dette er sponsoreret indhold 

Du kender det sikkert fra din egen hverdag. Hvor er den ene dumme strømpe nu blevet af? Du har kun den ene, og du skal bruge den anden for, at dit outfit matcher. Det er et alment irritationsmoment, når ens sokker og strømper forsvinder i bunken eller i vaskemaskinen. 


Glem frustrationen over de manglende sokker 

Hvis du bruger utroligt meget tid på at matche og lægge dine sokker sammen, kan det næsten føles helt latterligt, når du læser det næste. Du kommer sikkert også til at tænke: hvorfor fandt jeg ikke på det selv? SorteSokker.dk er nemlig en lille virksomhed, der udelukkende sælger sorte sokker, så man slipper for at stå og matche alle ens sokker. Hvis alle strømper er ens, slipper man for at spilde sin tid på at matche dem. 


Er det ikke genialt? Du bruger dine sorte sokker hver evig eneste dag, så der ryger naturligvis også mange igennem vasken i løbet af en uge. Og når de så er blevet vasket, skal du også sortere og samle dem. Men tænk nu hvis alle dine strømper var ens? Det ville betyde, at du bare kunne smide alle dine nyvaskede strømper i samme skuffe, uden at lægge dem sammen vel og mærket. Næste morgen kan du bare tage to ud, og uanset hvilke strømper du hiver ud fra skuffen, passer de sammen. Det er derfor slut med frustrationen over, at du ikke kan finde nogle strømper, som passer sammen.


Bæredygtigt bambusmateriale

Ikke nok med at den geniale idé har fjernet et irritationsmoment fra hverdagen, den har også udviklet sig til at være ganske bæredygtig. Det er de helt bløde bambussokker, der er lavet af et rigtigt bæredygtigt materiale. Dette er netop, fordi bambus ikke kræver kunstgødning eller pesticider i dyrkningsfasen, hvilket der til gengæld gør ved dyrkningen af bomuld.


Bambusplanten vokser hurtigt samtidig med, at den naturligt spreder sig ved at så egne frø. Endnu et plus ved brugen af bambusmaterialet er, at det er svedabsorberende og antibakterielt. Det betyder også, at strømperne hverken lugter eller virker brugt efter en enkelt dags brug. Ja, så man sparer ovenikøbet også en masse i vask. Bambussokkerne bliver produceret både som herresokker og damesokker. Sokkerne kan fås i alle størrelser, og faktisk også i flere varianter. De lange sokker får som regel en pause hen over sommeren, hvor det i stedet er tid til at finde sokkeletterne eller ankelsokkerne frem.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce