Er du jæger? Tag på dit livs jagtferie til udlandet

Er du jæger? Tag på dit livs jagtferie til udlandet

30. okt 2017

Du er som dansker heldig med at bo i et land, som byder på mange gode jagtområder, men der er jo ingen, som siger, at du skal holde dig inden for landets grænser. Det kunne jo være, at du også havde lyst til at udforske nogle nye jagtområder et helt andet sted i verden. Er du interesseret i det, så bør du tage på dit livs jagtferie til udlandet. Du kan bestille den ultimative jagtrejse allerede i dag.

De mest jagtvenlige destinationer

Det kommer næppe som et chok for dig, at nogle destinationer er mere jagtvenlige end andre, men hvilke destinationer er mon de bedste at besøge, hvis man gerne vil jage? Det er langt hen ad vejen et smagsspørgsmål, men der er da nogle lande, som skiller sig ud fra mængden. Du kan eksempelvis overveje at besøge et af disse lande:

 

·         Bulgarien

·         England

·         Polen

·         Skotland

·         Spanien

 

Polen er ét af de lande, som for alvor har vundet indpas hos danske jægere med interesse for bukkejagt. Polen er nemlig et rent paradis for bukkejægere, idet der er rig mulighed for at jage bukke her. Er du til bukkejagt, så kan du bestille en jagtrejse, hvor både indkvartering, jagtforsikring, tolk og jagtfører er inkluderet i prisen. Du kan se rejser omkring bukkejagt Polen her. Rejs alene eller tag en af dine jagtinteresserede venner med under armen.

Shop jagtudstyr forud for din kommende jagtferie

Du skal som jæger ikke blot eje et gevær, men også noget forskelligt jagtudstyr. Står du netop og mangler udstyr til din kommende udlandstur, så skal du da have arrangeret en shoppingtur.

 

Den nye og uerfarne jæger vil ofte have svært ved at vurdere, om det er værd at bruge en masse penge på udstyr. Du behøver ikke at købe dig fattig i udstyr, men du bør som minimum købe følgende:

 

·         Høreværn og skydebriller

·         Jagtstol og siddeunderlag

·         Våbenpleje

·         Kniv

·         Lommelygte

·         Vildtkamera

·         Skydestok

 

Rækker din økonomi ikke til at købe alt dette udstyr på én gang, så er du måske heldig at have en ven, som vil låne sit udstyr ud til dig. En jagtferie bliver som regel en anelse bedre, hvis man har tasken fyldt op med jagtudstyr.

 

Det er korrekt, at man ikke kan undvære hverken gevær eller jagtudstyr, men man kan heller ikke undvære praktisk tøj eller fodtøj. Dit valg af destination bør afgøre, hvilket jagttøj og hvilke jagtstøvler du skal købe. Det er jo ikke helt underordnet, om du skal jage i Spanien, Polen eller England, da disse lande byder på vidt forskellige klimaer. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce