En hund fortæller her

En hund fortæller her

169visninger 5 svar | 17. nov 2019
Undskyld jeg forstyrrer

Mit navn er Emmy Lou. Jeg ved ikke, hvor gammel jeg er, men jeg har da fået nogle dejlige hvalpe. Vi bor i Irland ude på landet Min ejer er en rigtig guttermand med hjertet på rette sted.
Jeg er sikker på, at han holder ad mig. Jeg elsker ham ubetinget. og ville dø for ham, hvis det blev aktuelt. Jeg adlyder ham i alt, hvad han siger til mig, for jeg vil da nødig såre ham eller gøre ham vred.

Min ejer er meget betænksom, og derfor har han placeret mig i det bløde græs. Han har i al sin mildhed over for mig lagt en lænke om min hals, så jeg er komfortabelt anbragt her, for at die mine pragtfulde hvalpe. Jeg håber, han husker at hente mig ind igen, hvis det skulle blive til regn. Jeg vil jo nødigt have, at mine unger bliver syge af alt det vand, der kommer fra oven.

Nu ser jeg, der kommer nogle fremmede mennesker. De går lige hen i mod mig. Jeg kan ikke rejse mig op for at gø, men de rare mennesker slipper mig fri af lænken og kører mig og hvalpene til et dyreinternat, tror jeg det hedder, hvor vi får mad og vand - hvad jeg efterhånden trænger til efter at have ligget ved hegnet fra i morges. 

Menneskene kalder det dyrplageri, det min ejer har gjort. Jeg tror stadigvæk, at han har gjort det i en god mening. Hvis han stod i døren lige nu for at hente mig hjem, ville da helt sikkert springe hen til ham, logre med halen hoppe op af ham og slikke ham i ansigtet af bare gensynsglæde.

Min ejer kommer ikke efter mig, så jeg skal sammen med ungerne ud til nogle fremmede mennesker, som elsker mig .og de små. 
Nu skal jeg die igen. Denne gang er det indenfor i en stor kurv, som vi alle kan ligge i - det er ikke så tosset endda.

Det er mig og hvalpene på billedet

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  En hund fortæller her
Kommentér på:
En hund fortæller her
x