Din foretrukne sneakerpleje og accessories pusher

Din foretrukne sneakerpleje og accessories pusher

2. okt 2018

SneakiDong.dk er stedet for alle der ønsker at give sine sneakers og sko den bedst mulige behandling. Det er for sneakerheads, fodtøjsfanatikere og alle derimellem. Hvis blot man har den mindste kærlighed til sine sko, vil man til hver en tid være i gode hænder her på shoppen.

Vi bestræber os på, udelukkende at levere produkter af højeste kvalitet, Hvad end der er tale om. Alt lige fra vores Sneaker Cleaner Kit til vores kæmpe udvalg af snørebånd, er specielt udviklet og udvalgt på bagrund af de erfaringer og den viden vi selv har samlet til os i løbet af årene. Med de erfaringer har det været muligt at sammensætte de bedste kemiske blandinger til rengøring og beskyttelse af alle tekstile overfalder, samt udvælge alle de accossories og andet beskyttelse, som vi ved er efterspurgte i den voksende mode verden og sneakers kultur.


For en bedre verden


Sneaker Cleaner Kit og Imprægninger

Bare for at tage et par eksempler, er både vores Cleaner Kit og Imprægnering specieltudviklet til at give de bedste resultater. Ønsket har været at sammensætte blandinger som både er bedre for miljøet, så vel som brugeren selv. Derfor har vi sparet de usunde og skadelige parfumer og dufte, som du ofte finder i rengøringsmidler, om det så er til sko eller til resten af din påklædning. I stedet er der skruet op for de naturligt opløselige midler, der giver en dybere rens af dine sko og sneakers og forhindre skidtet i at sætte sig igen.

Skotræ

Et af shoppens bedst sælgende produkter lige nu, er i høj grad vores Skotræ. Udover at være blandt de bedste priser på nettet, så har vi også her gjort en indsats for at skåne miljøet så vidt muligt.

Dette er gjort ved at anvende 2. sorterings træ. Det vil sige at vi får brugt en masse af det træ som i forvejen er blevet fældet, men som alt for mange andre blot skrotter, på baggrund af det ikke 110% perfekte udseende.


Sneakerhead ind til benet

Som et kæmpe sneakerhead og grundlægger af SneakiDong.dk, er jeg ekstrem glad og beæret over at jeg er kommet til et punkt i min process, der gør at jeg kan tilbyde alle som ønsker det, den bedste og letteste pleje af det vi har kært, i dette tilfælde, sko.

Det var en drøm der gik i opfyldelse, da jeg stod i min garage den første ordre og glæden ved hver en ny ordre er ikke blevet mindre siden da. Jeg elsker alt lige fra at udvikle og få produceret nye produkter, til at pakke og sende produkterne afsted til den glade slutbruger.

Jeg sigter udelukkende efter at fortsætte med at levere de absolut bedste produkter til hele Danmark, for efterfølgende at tage verden med storm.

Mange projekter er sket, nogen er under opsejling er endnu flere er i støbeskeen. Vi samarbejder med flere mærker i skrivende stund, vi er officielle 2012+ sponsor for F. C. Nordsjælland og vi hører altid hellere end gerne fra jer derude, da det i sidste ende er jer det hele handler om. Det er jer der skal finde hvad i søger, jer der skal føle vores topklasse kundeservice og jer som skal være glade fra start til slut.

Vi ses på SneakiDong.dk! De Reneste Sneaker Hilsner

SneakiDong.dk

Asger/SEO


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce