Detox er en god start på sommeren

Detox er en god start på sommeren

4. jul 2018
DETOXKUR: Når sommeren er godt i gang spekulerer de færreste på at begynde en udrensning af kroppen. Men det giver faktisk rigtig god mening at tænke på at gøre noget godt for hele organismen allerede nu.

Inden længe kommer sensommer og efterår med det for årstiden omskiftelige vejr, og mange mærker at kroppen kunne have gavn af at være i en mere optimal tilstand.

Problemet er blot, at en udrensningskur som Equitox fra Herba Nordic helst skal have to til tre måneder at virke i. Så det er bare om at komme i gang nu.

Virker detox?

Når man taler om udrensning af kroppen, så er der både fortalere og skeptikere. Det er ikke så meget andet end at forsøge selv, først derefter kan man sige, om man synes, det har hjulpet på ens generelle velbefindende.

Uomtvisteligt er det imidlertid, at mange har indtaget lidt for god og ofte grillet mad og lidt for rigelige mængder af alkohol hen over sommeren.

Samtidig fyldes organismen konstant med ftalater, affaldsstoffer, tungmetaller og alverdens andet skidt. Det kan kun være en fordel, hvis man kan minimere den slags.

Hvilken form for udrensning af kroppen?

Hvis man først har besluttet sig for at forsøge sig med en detoxkur, opstår spørgsmålet, om hvilken der en den bedste.

De ekstreme går måske til tarmskylning, men for den almindelige dansker er det simpelthen for langt ude.

Så er der dem, der vælger en juicekur, men et stort antal vælger i stedet et godt kosttilskud som Equitox.

De nordiske urter

Equitox har nemlig det særkende, at der er tale om urter, vi alle kender fra den nordiske natur. I dette kosttilskud er der således fjeldkvan, mælkebøtte, lind og ikke mindst agerpadderok.

Agerpadderok understøtter nemlig nyrernes udskillelsesfunktion og bidrager desuden til organismens mineralbalance.

Mælkebøtten, der ikke er så populær blandt haveejere, bidrager til en normal lever- og mavefunktion. Denne urt burde helt sikkert være meget mere anerkendt.

Fælles for alle planterne gælder det, at de har været kendt i årtusinder, og alle har været benyttet i folkemedicinen.

Veganer, vegetar og kosttilskud

En lang række af de kendte kosttilskud kan imidlertid ikke indtages af vegetarer eller veganere.

Equitox og også Verimmun, der har fokus på immunforsvaret, fra Herba Nordic indeholder kun plantebaseret materiale, og kosttilskuddet har da også veganermærket.

God sommer og god udrensning.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce