Det skal du tage højde for ved valg af webbureau

Det skal du tage højde for ved valg af webbureau

23. aug 2018
I dag kan man som virksomhedsejer drage nytte af at samarbejde med et webbureau. Føler du ikke, at du har tiden eller kompetencerne til at klare de mange digitale opgaver, så skal du vide, at hjælpen er nær.

Hvad enten du vil hyre et webbureau, som Youfront, af den ene eller anden grund, så er din udfordring at finde den dygtigste og mest stabile samarbejdspartner. Der er rigtig mange ting, man skal tage højde for, når man skal vælge webbureau, hvilket du kan læse alt om i dette blogindlæg. 

Dan dig et overblik over mulighederne (lokale og nationale bureauer)

Det første du skal gøre er at skabe dig et overblik over mulighederne, så du kan få en fornemmelse af, hvilke lokale og nationale webbureauer der findes. Der er visse fordele ved at alliere sig med et lokalt bureau frem for et nationalt bureau, da man nemmere kan aftale et fysisk møde med en lokal virksomhed, hvis behovet skulle opstå. 

Selvom det kan være rart at møde sine samarbejdspartnere face-to-face, så er det en realitet, at langt det meste kan klares via telefon og e-mail. Som møde, ville det være en rigtig god idé at f.eks. tage et Skype opkald, og gennemgå projektet.

Sådan kan du gribe det an:

  • Find de mest interessante bureauer (lav en liste med 5-10 bureauer)
  • Notér deres ydelser og specialer 
  • Notér deres lokation 
  • Notér øvrige oplysninger (etableringsår, portefølje m.v.) 

Sortér de mindst interessante fra 

Det er ingen hemmelighed, at antallet af webbureauer har været stødt stigende de seneste år. Det er sket i takt med, at e-handel og online marketing er blevet mere udbredt. I vores digitale verden er stort set alle virksomheder til stede på internettet via firmahjemmesider og sociale medier. 

Driver du en virksomhed, og vil du gerne promovere dine varer og / eller ydelser på en professionel og effektiv måde, så skal du have udviklet en professionel hjemmeside.

I dette trin – trin to – skal du i gang med at sortere de mindst interessante webbureauer fra. Du skal her være benhård til at sammenligne og prioritere. Hvad angår valg af webbureau, så er det alfa omega, at du finder det perfekte match. Du skal med andre ord finde et webbureau, som kan indfri dine behov og ønsker. 

Det er på alle tænkelige måder en god idé at vælge et allround webbureau, som kan hjælpe med alt fra programmering til markedsføring, da det gør det mere overskueligt for dig. Du kan med ét alsidigt webbureau ved din side altid få hjælp til at løse forskellige digitale udfordringer. 

Indhent uforpligtende tilbud på de ønskede ydelser

I tredje og sidste trin skal du bruge din energi på at indhente uforpligtende tilbud fra et eller flere webbureau(er). Det er i den anledning vigtigt, at du har helt styr på, hvad du søger hjælp til. Har du blot brug for at få lavet en firmahjemmeside, eller ønsker du også at outsource en større del af din online markedsføring? 

Indhent tilbud fra flere webbureauer for at skabe et godt sammenligningsgrundlag.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce