Derfor skal du energirenovere dit hus i 2021

Derfor skal du energirenovere dit hus i 2021

4. nov 2020

Dette indhold er sponsoreret

En af de allerhotteste diskussioner i Kongeriget Danmark i 2020 er klimaet, og hvordan vi om land skal omstille os til at være meget mere klimaneutralet, end tilfælde er i dag. Regeringen har for længst besluttet, at fastsætte en 70 % reduktion af CO2-aftrykket inden 2030 og er nu igang med forskellige tiltag, der skal gøre Danmark mere klimaneutralt henimod 2030. En af de mest centrale dele af den nyeste plan for klimareduktion er gennem energirenovering af de danske huse - og her kan der var tilskud og penge at hente, hvis man vil energirenovere sit hus i 2021. Skal man f.eks. lave en tilbygning eller en renovering til huset, så kan det være en god idé, at den er forholdsvis klimavenlig, da dette kan komme dig selv til gode på længere sigt. I tilfælde af, at man laver en tilbygning eller en energirenovering af huset, kan der være meget jord man skal have bortkørt. Via linket her kan man få det kørt væk uden problemer, og dermed spare sig selv tid og kræfter.


I denne artikel kigger vi derfor på, hvorfor du skal energirenovere dit hus i 2021. Vi ser først på, hvorfor det økonomisk set er en god idé for dig selv og dit privatbudget - der kan nemlig være mange penge i at energirenovere huset. Dernæst kigger vi på, hvordan du kan skåne miljøet og nedbringe dit CO2-aftryk ved at lave en bæredygtig energirenovering. Læs med og bliv meget klogere på, hvor energirenoveringer er en god idé. 

Penge at spare i varme og strøm

Der er særdeles gode penge i at energirenovere, og har du et gammelt hus uden den fornødne isolering, så kan det være en stor gave at få energirenoveret. Først anbefaler vi, at du tjekker op på, hvilke tilskud du kan være berettiget til i forbindelse med energirenovering. Derudover vil energirenoveringen stille og roligt tjene sig selv hjem i besparelser på el- og varmeregninger, da besparelserne alene ville kunne gøre det økonomisk fornuftigt at energirenovere.


Skån miljøet og få et lavere CO2-aftryk

Hvis du vælger at energirenovere dit hus gør du ikke alene dig selv og din økonomi en tjeneste. Du gør alle en tjeneste i kampen for den grønne omstilling, og nedbringer dit CO2-aftryk med flere tons om året. Derfor er det også en miljøvenlig beslutning du træffer, når du beslutter dig for at energirenovere dit hus, da du simpelthen skal bruge mindre energi på at varme huset op.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce