Derfor kan det betale sig at leje en container til opb...

Derfor kan det betale sig at leje en container til opb...

1. aug 2019

Mange ved ikke, at en container er en nem og billig måde at opbevare enten personlige ejendele eller en virksomheds varer. Hvad end du har brug for opbevaringen for en kortere eller længere periode, er containeren en billig løsning. Lej en container i lige netop den størrelse, der passer dig og dine behov - du behøver aldrig betale for mere opbevaringsplads, end du skal bruge. Hvis du vil vide endnu mere om fordelene ved at leje en container, skal du læse med her.


Billig og nem opbevaring

Containere er billig og nem opbevaring uanset, om du skal bruge det privat eller til erhverv. Hos www.alphacontainers.dk kan du leje en helt ny 20-fods container for ikke mere end 15 kroner + moms per dag. Ønsker du en længere lejeperiode, kan der aftales en individuel og favorabel pris. Det er selvfølgelig ikke sikkert, at du har plads til at have en container stående på din grund i en længere periode, særligt hvis der er tale om containerleje til privatbrug. Hos Alpha Containers har du dog altid mulighed for at have din container stående på et af deres depoter, som du har adgang til på alle tidspunkter af døgnet. På den måde skal du aldrig bekymre dig om, hvordan du skal finde plads til din container, selv hvis det kun drejer som om opmagasinering for en kort periode. 


Lej en container til alskens formål

Det er muligt at leje en container til ethvert formål. Det betyder, at containere findes i mange forskellige størrelser - hos Alpha Container har de for eksempel containere lige fra 6 fod til 45 fod. Desuden er det muligt at leje flere forskellige typer containere. Er du ude efter en god pris, mens containertypen er mindre vigtigt, kan du for eksempel leje brugte containere meget billigt. Skal du derimod opbevare ejendele, der ikke kan tåle frost - det kan være musikinstrumenter eller lignende - kan det betale sig at leje en isoleret container, der altid opretholder en fornuftig temperatur. Står du og skal flytte, har du også mulighed for at leje en container til dette formål. En flyttecontainer, kan gøre flytning let og smertefri, da du kan få containeren uger i forvejen og lidt efter lidt flytte dine ejendele ind i den, hvis du ønsker. Derefetr sørger containerfirmaet for at flytte den til din nye bolig, når du er klar. 


Sikker opmagasinering

Containeropbevaring er en sikker måde at opbevarer dine ting på. Står den på din egen grund, har du altid containeren helt tæt på, hvilket mindsker chancen for hærværk eller indbrud. Vælger du at have den stående på depot er disse ligeledes disse sikre områder at have containeren stående. Hos Alpha Containers er din container desuden altid låst med en forsikringsgodkendt lås, så du helt trygt kan opmagasinere dine ejendele eller varer uden at bekymre dig om indbrud eller hærværk. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x