Derfor er et plankebord en god investering

Derfor er et plankebord en god investering

20. aug 2018

Er du lige flyttet, og er på udkig efter nye møbler, eller trænger spisestuen måske til nyt liv? I de fleste danske hjem er det spisebordet som danner centrum for det sociale samvær, aftensmaden med familien og de hyggelige stunder, når vennerne kommer på besøg.

Måske kender du allerede de flotte plankeborde, som kan binde spisestuen sammen, men vidste du at et plankebord kan være en rigtig god investering?


Plankeborde er populære

Især i de seneste 10 år er plankebordene eksploderet i popularitet. Deres rå nordiske look er noget som passer ind i mange hjem, og specielt bordene med naturkant og ubehandlede overflader har været populære.

Mange vælger at kombinere det maskuline udseende fra plankebordet, med lettere, elegante, feminine stole fra danske møbelhuse og arkitekter.

På den måde har man en spisestue som virkelig imponerer gæsterne.

Men hvad er det der gør, at plankebordene holder sig så flot?


Et møbel i egetræ

Typisk vil man kunne vælge imellem billige plankeborde i fyrretræ, og kvalitetsplankeborde i egetræ. Vælger man et møbel i egetræ, får man et bord som er nemt at vedligeholde og som kan holdes i live i mange år – nogle gange i flere generationer.

Hvor mange borde bliver slidte med årene og mister værdi, har kvalitetsmøbler i egetræ en tendens til at bestå og holde sig flotte i længere tid.


Dansk design og høj kvalitet

Når det kommer til møbler har Dansk design har altid været lig med den højeste kvalitet. Vælger du et plankebord fra en af de danske snedkere, kan du være tryg omkring dit køb da standarden herhjemme er rigtig høj.


I firmaet Woodstyle.dk i Hedensted har snedkeren Casper Jacobsen i mange år specialiseret sig i plankeborde, og har leveret flere hundrede plankeborde og specialmøbler i egetræ, som han leverer fra hans værksted til Danmark og Norden.

Ligesom hos Woodstyle er der flere af de danske producenter som selv lader dig vælge, hvordan dit plankebord skal se ud, og hvilke materialer det skal laves i – Så hvad venter du på?


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce