Derfor er en proptrækker så god som gave

Derfor er en proptrækker så god som gave

26. nov 2018

Julen nærmer sig med hastige skridt, og som altid melder det tilbagevendende spørgsmål sig om, hvad du dog skal give dine venner eller familie i gave. Dette er naturligvis et spørgsmål, som opstår flere gange i løbet af året, når dine venner eller familiemedlemmer har fødselsdag.

Heldigvis er en god flaske vin altid en kærkommen gave for de fleste voksne. En anden  brugbar gave kunne være i form af udstyr til øl og vin. Især til de vinglade venner kunne en vinpumpe eller champagneprop være en rigtig god lille gaveide.

Hvis du allerede tænker i øl- og vinudstyr, så kan man jo heller ikke komme udenom, at en flot proptrækker altid er en populær og brugbar gave.


De mange fordele ved at give en proptrækker i gave

Der er en række fordele ved at give en proptrækker i gave fremfor en anden ting. For det første er proptrækkeren et praktisk redskab, som kan benyttes igen og igen. I modsætning til en typisk gave som en flaske vin eller et par boxershort, så kan du regne med, at proptrækkeren kan bruges i årevis.

Samtidig er mange proptrækkere også meget smukt designet, så det er en fryd at anvende dem. Dette gælder særligt de populære tjenerproptrækkere, som er flaskeåbnere med 3-i-1 funktionalitet. Disse flaskeåbnere kommer med både borespiral, folieskærer og øloplukker samlet i ét, så du altid kan få dine flasker op. Samtidig har denne type proptrækker typisk også et særdeles smukt skæfte af træ eller ben, som både er godt at holde om, men som også ser godt ud.

Endelig er proptrækkeren også en forholdsvis lille genstand, som nemt kan pakkes væk og lægges i køkkenskuffen. Samtidig behøver det ikke at være nogen særlig dyr genstand heller. En smuk proptrækker i god kvalitet, som kan holde i årevis, kan således fås til blot lidt over 100 kr. Det er også derfor, at mange vinentusiaster gerne har flere forskellige proptrækkere liggende både i hjemmet og i sommerhuset.


Andre gavemuligheder indenfor udstyr til øl og vin

Det kan være, at du allerede har givet den samme person en proptrækker i gave før, eller at vedkommende allerede har en stor samling af diverse flaskeåbnere. I dette tilfælde bør du nok overveje at give en anden ting i gave i stedet.

Hvis det stadig skal være en ting indenfor verdenen af vinudstyr, så er der heldigvis også mange muligheder. Du kunne, som nævnt, overveje at købe en vinpumpe eller en prop til champagnen.

En vinpumpe kendes også som en vakuumpumpe og er ideel til dig, som ønsker, at din vin holder sig frisk længst muligt efter, at flasken er åbnet. En vinpumpe gør det nemt at forsegle den åbne vinflaske igen og pumpe luft ud af flasken, så der dannes et vakuum. Når den tilbageværende vin i flasken ikke reagerer med luft, så kan den holde sig frisk meget nemmere. En god vinpumpe kan erhverves for et par hundrede kroner og er et andet eksempel på en ting, som kunne være en god gave.

Hvis du ikke har mulighed for at give en proptrækker eller vinpumpe i gave, så kunne en champagneoplukker være en rigtig god ide. Dette er et stykke metal, der er stilfuldt formet til at passe ind i fordybningerne i champagneproppen. Ved at bruge en champagneåbner til at lukke den sprudlende champagneflaske op med, kan dette gøres meget nemmere end med hånden – og meget mere sikkert. Derved undgår du med garanti at ramme nogen med proppen, når du åbner din champagne!

Hvad enten du ønsker at give en proptrækker i gave eller en anden ting inden fra den store verden af udstyr til øl og vin, så er mulighederne mange!


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg