Den første amme bh

Den første amme bh

25. sep 2018

Kære kommende mor, tillykke med det lille mirakel som nu er på vej!

Du går nu igennem en spændende tid, hvor de næste mange måneder bliver brugt til at læse side op og side ned med alle de gode råd der er til gravide, shopping-guides, graviditeten dag for dag osv. Meget skal du få læst og lært, og du vil lære din krop at kende på en helt ny måde. For hver dag vil du mærke nye stik, jag, kvalme, ømhed, bobler i maven, og over i spark og babys rumsteren den sidste tid.


Et af de første tegn på graviditeten, er at dine bryster begynder at ”klargøres” til amning. De bliver ømme (i nogle tilfælde ekstremt ømme), de vokser, og for de fleste er dagens højdepunkt at komme hjem og tage sin bh af! Det er allerede nu du med fordel kan købe din første amme bh. Har du en sports bh uden bøjler, som er meget elastisk, kan den også bruges under graviditeten. Men for de fleste vil ens egen bh blive for lille i omkredsen i løbet af graviditeten, og en almindelig bh er som regel ikke lige så elastisk som en amme bh. Desuden er der mange som ikke kan have bøjlerne i en bh når de er gravide.


En rigtig god amme bh, kan bruges under hele graviditeten, og til amning efter fødslen. Mange amme bh’er er elastiske, og kommer måske også med ekstra bh- forlængere, så de kan bruges gennem hele graviditeten. Efter fødslen vil du med tiden tabe dig, og begynde at bruge din amme bh på de inderste hak.

Da en amme bh er så elastisk, vil den ikke klemme eller stramme om brysterne, trods den skiftende størrelse.


Mange forbinder amme bh’er med kedelige designs, og synes det er ret kedeligt undertøj at skulle gå med de næste 1-2 år. Webshoppen Mammawear tilbyder amme bh i en række lækre designs. Undertøjet til gravide og mødre kommer i flotte farver og mønstre, med feminine blonder, og på samme tid med de praktiske egenskaber som en amme bh skal have. Der er praktiske amme lukninger, strækbare materialer, amme bh uden bøjler, og amme bh med bøjler som er specielt designet til gravide og ammende kvinder.


Udover at tilbyde amme bh’er i lækre designs, tilbyder Mammawear også øvrigt graviditetsundertøj og ammeundertøj. Især kan fremhæves amme natkjoler, som kan bruges under hele graviditeten, og efter fødslen kan du bruge den til nattens amninger, da stropperne kan åbnes lige som en amme bh. Dertil kan du finde badetøj til gravide, ventetrusser, ammeindlæg, graviditets støttebælter og ammetoppe, så du kan føle dig super lækker og komfortabel under hele ventetiden og den efterfølgende barsel.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce