Danskerne elsker storbyferie i Europa

Danskerne elsker storbyferie i Europa

21. feb 2018
Flere og flere danskere vælger at tage på storbyferie i Europa, og det er efterhånden en af de mest populære rejseformer. Vi har nemlig for alvor fået øjnene op for vores egne smukke byer i Europa, og vi vil gerne opleve disse byer. 

Med en storbyferie i Europa får du både kultur, historie og fantastisk mad. Her i Europa er vi nemlig nogle af de bedste til mad og drikke, og der kommer turister fra hele verden for at opleve det autentiske italienske, franske eller sågar danske køkken. 



Samtidig er Europa et gammelt kontinent med en rig kulturarv og historie, så der er masser af spænende ting at opleve her. Alt dette er med til at gøre Europas storbyer til et yndet rejsemål. 

Flyv eller kør selv 

Når du skal på storbyferie i Europa, så kan du enten flyve eller tage bilen. De fleste vælger at flyve, da det er nemmest og hurtigst. Og ofte er storbyferie forlængede weekender, og her tager det for lang tid af ferien, hvis man skal køre. 



Planlægger man i stedet en lang kør selv ferie, så kan det være en god idé at besøge en masse spændende storbyer. Inden man planlægger ruten, så skal man dog gøre sig nogle praktiske overvejelser om trafikken. 

Der er nemlig tung lastbil-trafik mange steder i Europa og i sær i Tyskland. Prøv derfor at kør på andre tidspunkter end lastbilerne, så undgår du at holde i kø. 

Mange spændende byer i Europa 

Europa har mange spændende lande, og der er massere af flotte og dejlige byer at besøge. Det er ikke bare de mest kendte som, Rom, Paris, Barcelona mv, som trækker danskerne på storbyferie. 



Der er så meget andet at opleve, så det er bare med at lade sig inspirere på en af de mange spændende rejseblogs eller portaler med rejser. 

Der er noget for enhver smag, om du så er til gastronomi eller historie. Og når du først er blevet bidt af storbyferier i Europa, så vil du bare opleve mere og mere. 

For du lærer nemlig hen af vejen, at Europa hører sammen og historiens præg kan ses overalt. Jo mere du lærer om dette, des mere spændende bliver det også at udforske nye byer. 

Storbyferie i Europa som camping 

Du har også muligheden for at se rigtigt mange byer på samme tid, hvis du vælger at campere rundt i Europa. Og storbyferie i Europa egner sig glimrende til dette, da langt de fleste steder har gode forhold for campister. 



Her skal man dog også huske på de tidligere nævnte råd om lastbiltrafik, så du undgår kø. Dette er dog rimeligt nemt, og camping er en fantastisk måde at se meget på kort tid. 

Du kan ofte få nogle virkelige flotte campingpladser midt inde i de europæiske storbyer, så du virkelig kan nyde byens liv. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce