Daniellas verden

Daniellas verden

249visninger 5 svar | 5. feb 2019
”Hvis man ikke har råd til at holde børnefødselsdag, må man jo bare spare op” 
siger Mai Mercado fra de Konservative.

“Kontanthjælpsmodtagere kan da bare spare op, hvis de skal holde børnefødselsdag. Sådan lyder svaret fra konservativ politiker på en analyse, der viser, hvad kontanthjælpsmodtagere ikke har råd til, hvis partiets kontanthjælpsloft indfør”

Det er morderligt pænt af Mai Mercado fra de konservative at give kontanthjælpsmodtagerne det geniale råd.

Tilfældigvis kender jeg en dame på kontanthjælp, - eller rettere sagt VAR, som fik snuppet hele dynen, fordi hun havde sparet op. Nu har hun intet tilbage, og i dag hænger hun på den.

De politikerbyrder aner ikke en levende fis om, hvad de foretager sig.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Daniellas verden
 •   5. feb 2019 Nej de mister jordforbindelsen når de kommer i tinget smiley

 •   6. feb 2019 Hvilken en tomhjernet udtalelse at komme med. Men hun har jo sit på det tørre.
  Hvad skal man spare op af ville være den mest logiske tanke. men nej, de penge tager man da bare ud af det blå. Hvor dum kan man tillade sig at være, "Selv" om man er politiker.


 •   6. feb 2019 Man skulle tro, de kommer fra en anden planet - disse politikere.
  Systemet har fuldstændig knust en dame, som jeg har nævnt. Hun har ikke en jante tilbage, og hun skal først op og tale med "bødlerne" i denne uge, vi kommer ind i. Kan hun ikke bevise, at hun ingen penge har, får hun ingen kontanthjælp.
  Hvis I så hende ville I nok mene, at hun var selvskreven til Førtidspension. Hun er meget overvægtig, kan ikke gå på sine ben, har andre sygdomme grundet overvægten. Den er så grel, så hun skulle faktisk have hjælp til at tabe sig, men alligevel vil hun aldrig blive frisk nok til at gå på arbejde. Hun 65 år, så der er lang tid til, før hun kan få folkepension.

  Damen kan knapt nok slæbe sig afsted og hun kan ikke stå på sine ben, men det rør ikke de damer og herrer på jobcentret. Hun skal selv klare sig, for hun bliver ikke hentet af en bus, som jeg ved nogen gør. Der er nogen, som siger Danmark er dejligt - de må leve i fortiden.


 •   7. feb 2019 Ja det er tragisk daniella, Og synd for hende, man skal næsten mangle arme og ben i vore dage for at få førtids pension. Uhyggeligt. Jeg hørte om en mand der blev fragtet til sit job liggende i en hospitalsseng, for han kunne da godt sidde op et par timer og lave noget nyttigt. Det kostede en formue at transportere ham hver dag,, Faktisk mere end det han ville have kunnet få i førtids pension,. Der er mange mærkelige tiltag i det politiske liv,

 •   9. feb 2019 Den dame, jeg skriver om her, møder jeg een gang om ugen. Hun fortæller mig, når der sker nyt i hendes sag. Det er ganske forfærdeligt, som man behandler folk i dag. Jeg var heldig, dengang jeg ansøgte om førtidspension. Det var faktisk i sidste øjeblik, inden man strammede reglerne og at man tillod sagsbehandlere at være uforskammede over for folk.

Kommentér på:
Daniellas verden
x